ροή ειδήσεων

Κολοσσός: Πήρε ρεβάνς από το Λαύριο και πρόκριση!



Δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Κολοσσό και Λαύριο μέσα σε τρεις ημέρες, με τους Ροδίτες αυτή τη φορά να επικρατούν (73-56) και να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!



Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Το Λαύριο είχε καταφέρει να επικρατήσει στον αγώνα πρωταθλήματος που έγινε το Σάββατο (12/10) στο γήπεδο της Καλλιθέας, ωστόσο 48 ώρες μετά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κι αυτό χάρη στο 21-9 που έτρεχαν οι Ροδίτες στην τελευταία περίοδο, το οποίο ξεκαθάρισε το τοπίο σε ένα δυνατό ντέρμπι που γινόταν ως το 30’ (52-50).


Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στηρίχθηκε στον Σταύρο Τουτζιαράκη, που είχε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, δίνοντας πολλές λύσεις στη ρακέτα, ενώ ο Μπρούζεβιτς με 11 πόντους και 3/5 τρίποντα… άνοιξε την άμυνα του Λαυρίου ώστε ο Κολοσσός να πάρει τη νίκη-ρεβάνς.

Από την πλευρά της η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε με 15 πόντους τον Ουότσον, με το σουτ του οποίου είχε “αποδράσει” στον αγώνα για την Basket League, ενώ ο Λεγκίκας με 13 πόντους ήταν ο έτερος διψήφιος για τους ηττημένους.

Δεκάλεπτα: 14-19, 33-33, 52-50, 73-56





Λυκογιάννης: “Μόνο ως σύνολο θα προχωρήσουμε”

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης τόνισε μετά το παιχνίδι…

“Από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου και από τον τρόπο που το προσεγγίσαμε και κυρίως με την εικόνα που δείξαμε στο πίσω κομμάτι, είμαστε απίστευτα δυσαρεστημένοι και στεναχωρημένοι για την άθλια εικόνα που παρουσιάσαμε στο αμυντικό κομμάτι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είναι ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς για τη συνέχεια και μακάρι αυτή η προσέγγιση και μάθημα να μας δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε ότι μόνο ως σύνολο μπορούμε να προσεγγίσουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και όχι μέσα από την ατομικότητα του καθενός. Γιατί η ατομικότητα, όσο μεγάλο και να είναι το ταλέντο κάποιων, θα μας καταστρέψει, ενώ το σύνολο θα μας ενώσει και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο 73-56

Τρίτη 15 Οκτωβρίου

1ο Χαϊδαρίου 18.00 Δάφνη Δαφνίου-Λάρισα

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Πανιώνιος

Μ.Μερκούρη 16.45 Ρέθυμνο-Ηρακλής

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *