Νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο νησί μας, με θύμα ένα νέο παλικάρι μόλις 23 ετών.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 23χρονος που κατάγεται από τη Σορωνή, κινούνταν εκείνη την ώρα με αυτοκίνητο επί της επαρχιακής οδού Σορωνής - Διμυλιάς.
Πρόκειται για τον Σταύρο Παπαστεργή του Μιχαήλ, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τοσο πρόωρα και τόσο άδικα.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες, στον δρόμο που οδηγεί από τη Σορωνή προς τη μονή του Αγίου Σουλά, (απέναντι από ελαιοτριβείο της περιοχής) έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το όχημα βγήκε εκτός του δρόμου και καρφώθηκε σε πεύκο στην απεναντι πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να καταλήξει ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα.
Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που βύθισε και πάλι στο πένθος το νησί μας θα εξετάσουν οι αρμόδιες αρχές. Η κηδεία του, θα γίνει αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα στον ιερό ναό Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής
topika-nea.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.