ροή ειδήσεων

Πρωταγωνιστής σε ριάλιτι στη Σουηδία κατηγορείται για βιασμούς στη Ρόδο



Στη δικαιοσύνη έχει οδηγηθεί 24χρονος Σουηδός παίκτης ριάλιτι που κατηγορείται για βιασμό δύο γυναικών στη Ρόδο, με τη συμμετοχή μάλιστα κι άλλων ανδρών.


Το κουβάρι πίσω από τις κατηγορίες εις βάρος 24χρονου Σουδού παίκτη ριάλιτι θα επιχειρήσει να ξετυλίξει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», φέρεται να εξανάγκαζε σε συνουσία γυναίκες υπό την επήρεια μέθης στο νησί της Ρόδου.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον άνδρα να έχει συστήσει «σπείρα» μαζί με άλλους άνδρες που «ψάρευαν» κορίτσια έξω από νυχτερινό κέντρο.

Ο νεαρός κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις μαζί με άλλους άνδρες.

Συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός κι ακόμη 9 με 13 άτομα αγνώστων στοιχείων για τα οποία η δικογραφία του τέθηκε στο αρχείο ελλείψει στοιχείων για την ταυτότητά τους.

Ο Σουηδός κρατείται προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης και κατηγορείται για τον βιασμό δύο γυναικών στο νησί μαζί με άλλους άνδρες.

Στην απολογία του, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υποστήριξε ότι είναι ιδιαίτερα γνωστός στη Σουηδία από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι και είπε ότι έχει πολλές θαυμάστριες, ανάμεσα τους πολλές Σουηδέζες που τον αναγνωρίζουν και τον φλερτάρουν.

Αναφορικά δε με την πρώτη καταγγελία βιασμού είπε πως η καταγγέλλουσα ομοεθνής του είχε επίγνωση των πράξεών της.

Για την δεύτερη καταγγελία ομαδικού βιασμού ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί να συνευρεθούν ερωτικά και πως δεν έχει καμία σχέση με βιασμό.

sputniknews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *