επικαιρότητα

Ο Γολγοθάς του διαβατηρίου και το "όραμα" των νέων ταυτοτήτωνΑναγνώστης: Σε αυτήν την τριτοκοσμική χώρα που ζούμε με τις τριτοκοσμικές ταυτότητες, που θέλουμε τώρα ακόμα να αλλάξουμε στα πρότυπα της Εσθονίας -που σημειωτέων απέκτησε την ανεξαρτησία της πριν 15-18 μόλις χρόνια από τους Ρώσους- για να βγάλει κανείς διαβατήριο, θα πρέπει να πάει να στηθεί έξω από το γραφείο από τις 5.30 το πρωϊ παρακαλώ, για να πάρει σειρά και αν είναι τυχερός μετά από πολλές ώρες αναμονής ΙΣΩΣ κατορθώσει να μπει στο γραφείο για τα σχετικά. Το άκρως τραγελαφικό, είναι ότι ο καθένας υπογράφει σε μια λίστα για την σειρά προτεραιότητας και όταν πάει εκεί από τα ξημερώματα δεν είναι σίγουρος ότι θα την πάρει.


Βέβαια οι αρμόδιοι ούτε που σκέφτηκαν να ορίζουν εκείνοι την ημέρα και την ώρα στον πολίτη που τους πληρώνει τον μισθό τους! Σιγά που θα κουραστούν παραπάνω! Ασε τα κοροϊδα τους μαζόχες πολίτες να περιμένουν από τα ξημερώματα και να τσακώνονται μεταξύ τους για την σειρά και τις λίστες!


Αυτό είναι το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ εν έτη 2019! Ετσι καταντήσαμε την χώρα μας, με ταυτότητες κουρελόχαρτα που ντρέπεσαι να τις δείξεις στην Ευρώπη! Αντε και εις "κατώτερα"!


Υστερόγραφο. Μήπως ξέρουν οι αρμόδιοι που "οραματίζονται" ταυτότητες στυλ Εσθονίας με τσιπάκι για πληρωμή εισιτηρίου στα αστικά μέσα συγκοινωνίας, εκτύπωση ληξιαρχικών και άλλων εγγράφων στο σπίτι, ότι αυτές απαιτούν μόλις 10λεπτά για να βγουν (από προσωπική πείρα) και ότι μέσα σε κάθε δημαρχείο ή αστυνομικό τμήμα θα πρέπει να υπάρχουν οι σχετικές ηλεκτρονικές υποδομές για αυτόματη φωτογράφιση του πολίτη χωρίς την μεσολάβηση άλλων φωτογράφων?
Εδώ γελάμε!

Σχόλια


Ακολουθήστε τα Παράπονα Ρόδου στο Google News! Κάντε κλικ εδώ
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Βγάλτε στη φορα τούς βιασμους των κοριτσιών γιατι σιωπά η αστυνομια και η εισαγγελέας ντροπή

M M S

M M S