ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους»



Διπλά ικανοποιημένος ήταν ο Άρης Λυκογιάννης, καθώς η νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε και από εξαιρετική εμφάνιση.


Απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα του Κολοσσού Ρόδου, αλλά και την αντίδραση που έβγαλε ειδικά μετά την «κακή» ήττα από το Λαύριο, ήταν ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για το σημερινό αποτέλεσμα, την εμφάνιση και κυρίως για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε. Φυσικά για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, γιατί είχαμε χάσει τα δύο τελευταία ματς στον πόντο, στο τελευταίο σουτ και αυτό δημιουργεί πάντα ένα ψυχολογικό βάρος σε οποιαδήποτε ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε αντιδράσει καλά ως ομάδα μετά το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, που η εικόνα μας δεν ήταν σωστή. Έχουμε παίξει τρία αρκετά καλά παιχνίδια, με το Λαύριο στο Κύπελλο, στην Πάτρα με τον Προμηθέα και σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα, ήμασταν εξαιρετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, με καλά ποσοστά που προήλθαν από σωστές συνεργασίες, με καλό διάβασμα και καλή κυκλοφορία. Αμυντικά, νομίζω ότι παίξαμε πάρα πολύ επιθετικά και όλοι έβαλαν το εγώ τους στην υπηρεσία της ομάδας. Αυτό φαίνεται και σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Δίκαια νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις

», δήλωσε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης.

Για το αν κέρδισε τον κόσμο η ομάδα με την εμφάνισή της: «Όταν παίζεις καλά και αποδίδεις μπάσκετ… Αρκετοί άνθρωποι εδώ έχουν δει καλό μπάσκετ την τελευταία δεκαετία. Στόχος μας είναι να φέρουμε αρκετό κόσμο πίσω. Και σήμερα με το μέγεθος του αντιπάλου η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, αλλά θεωρώ ότι με εμφανίσεις σαν κι αυτή, περισσότερος κόσμος θα έρθει να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *