ροή ειδήσεων

Τι έκανε το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Ρόδο;

Η τιμητική πρόσκληση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στις σπουδάστριες της σχολής



Για μία ακόμη χρονιά, ο τομέας επαγγελματικού μακιγιάζ του ΙΕΚ ΣΒΙΕ αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών να συμμετάσχει σε ειδικές ασκήσεις προσομοίωσης, σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα της!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου «Αντιμετώπισης Θυμάτων Καταστροφών, το οποίο διεξήχθη και φέτος στη Ρόδο, 9-13 Οκτωβρίου 2019 και του ειδικευμένου πρακτικού σεμιναρίου του, πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις προσομοίωσης με θέμα έκρηξη σε κρουαζιερόπλοιο και σε νυχτερινό κέντρο στην Παλιά Πόλη.




Οι σπουδάστριες επαγγελματικού μακιγιάζ του ΙΕΚ ΣΒΙΕ έδωσαν κατά τη διεξαγωγή των ασκήσεων ρεαλιστική διάσταση,δημιουργώντας με τα ειδικά εφέ τις κακώσεις των θυμάτων.



Εξέχουσες ακαδημαϊκές προσωπικότητες από τον χώρο της επείγουσας ιατρικής και διαχείρισης μαζικών συμβάντων από 12 χώρες,από όλο τον κόσμο έδωσαν δυναμικά το «παρών» ως διεθνείς παρατηρητές, αξιολογητές και εκπαιδευτές.



Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει υψηλού επιπέδου μαθησιακές εμπειρίες στους σπουδαστές του, με στόχο την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων, οι οποίες θα αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους και θα συμβάλουν στην επιτυχημένη επαγγελματική τους πορεία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *