Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος της Γαστρονομίας, με τη διεξαγωγή του Γαστρονομικού Διαγωνισμού «European Young Chef 2019» θα βρεθεί η Ρόδος, στις 23 και 24 Οκτωβρίου.
Με μεγάλη συμμετοχή νεαρών Ευρωπαίων σεφ, ο διαγωνισμός που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Rodos Palace, υπόσχεται πιάτα υψηλού επιπέδου, για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς ουρανίσκους των μελών της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες.
Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν :
Η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, η Dr. Diane Dodd από τη Μεγάλη Βρετανία executive director του IGCAT (Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού) , οι Chef Andreas Bjerring – Δανία, Francisco Guitard – ΗΠΑ , Dorian Lungu -Ρουμανία , και η Ulla-Alexandra Mattl από το Βέλγιο.
Οι διαγωνιζόμενοι Young chefs που θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους σε παραδοσιακά πιάτα της πατρίδας τους, διεκδικώντας τον τίτλο, είναι :
Ειρήνη Γιωργουδιού – Ελλάδα, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Mariona Rodà – Ισπανία, Rui Meira – Πορτογαλία , Hans Kjellsson – Δανία , Vic Tosseram – Ολλανδία , Paul Vlad Răhăian – Ρουμανία , Bernardo Calvo – Πορτογαλία , Jure Drtenik – Σλοβενία , Clara Florit – Ισπανία .
Αύριο θα παρουσιαστεί το παραδοσιακό πιάτο και την Πέμπτη θα διεξαχθεί η διαγωνιστική διαδικασία. Ανοιχτή στο κοινό θα είναι η τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 , στη αίθουσα Salon des Roses του Rodos Palace.
ert
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.