ροή ειδήσεων

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Ποτέ hot spot στη Σύμη!”



“Όχι ποτέ” απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο δήμαρχο Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα και συγκεκριμένα στο αγωνιώδες ερώτημα του, αν έχει αποφασιστεί η δημιουργία hot spot στο νησί για τη φιλοξενία παράτυπων μεταναστών και προσφύγων .Με την απάντηση του ο υπουργός έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δημιουργηθεί δομή για τους παράτυπους μετανάστες στο νησί.

Ο κ. Χρυσοχοίδης κατηγορηματικά απάντησε πως ούτε τώρα ούτε ποτέ πρόκειται να δημιουργηθεί τέτοιου είδους δομή στο νησί. Την ίδια άποψη εξέφρασαν και άλλα κυβερνητικά στελέχη με τους οποίους επικοινώνησε ο δήμαρχος της Σύμης σήμερα το πρωί.

Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη γίνεται εμπόδιο σε εκείνους που θα ήθελαν ίσως, δημιουργηθεί τέτοιου είδους δομή στη Σύμη.

Να σημειωθεί πως το θέμα αναφέρεται στη σημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Καθημερινή” γεγονός που θορύβησε τόσο το δήμαρχο Σύμης όσο και τους κατοίκους [που δεν θέλουν τέτοιου είδους δομή στο νησί.

“Ο υπουργός μας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει βούληση να δημιουργηθεί hot Spot στο νησί μας. Το ίδιο έκαναν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι όλοι οι παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί από το νησί στην ηπειρωτική χώρα”, δήλωσε στο skyrodos.gr ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

“Μακριά από μας το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί hot spot στο νησί” δήλωσε στον Sky o αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Γιάννης Κρητικός και τόνισε πως από την κυβέρνηση υπάρχει βούληση για την αποσυμφόρηση των νησιών.

“Καλά κάνει και ζητά λυση του προβλήματος ο δήμαρχος Σύμης όμως η διαχείριση του προβλήματος θα πρέπει να γίνεται με τρόπο που να μην θίγει το τουριστικό προιόν δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης που αναφέρθηκε και στα έργα που έχει κάνει η Περιφέρεια στο νησί.

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *