ροή ειδήσεων

Thomas Cook: Η Hays Travel θα αγοράσει τα ταξιδιωτικά γραφεία του χρεοκοπημένου «γίγαντα»



Η εταιρεία Hays Travel θα αγοράσει τα καταστήματα του βρετανικού τουριστικού πρακτορείου Thomas Cook, σώζοντας έως 2.500 θέσεις εργαζομένων του, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική υπηρεσία που είναι αρμόδια για τις πτωχεύσεις επιχειρήσεων.


Η Thomas Cook, η παλαιότερη ταξιδιωτική εταιρεία του κόσμου, κατέρρευσε τον περασμένο μήνα και οι επιχειρηματικές μονάδες της στη Βρετανία οδηγήθηκαν σε εκκαθάριση.

Η Hays Travel θα αγοράσει και τα 555 ταξιδιωτικά γραφεία και θα επιδιώξει να απασχολήσει ξανά πρώην εργαζόμενους της Thomas Cook, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας για τις πτωχεύσεις. Η Hays Travel είναι ιδιωτική εταιρεία, την οποία κατέχουν και διαχειρίζονται από κοινού ο διευθύνων σύμβουλος John Hays και η πρόεδρος Irene Hays.


Η εταιρεία, που έχει μία ιστορία 40 ετών, με την έδρα της στο Σάντερλαντ της Βορειοανατολικής Αγγλίας, είχε πωλήσεις άνω του 1 δισ. στερλινών το 2018. «Αποτελεί καθοριστική εξέλιξη για εμάς, σχεδόν τριπλασιάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων μας και διπλασιάζοντας τους εργαζόμενούς μας – και για τον κλάδο, ο οποίος θα διατηρήσει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του», δήλωσε ο John Hays σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *