ροή ειδήσεων

Συνάντηση των διευθυντών ξενοδοχείων της Ρόδου με το θέμα 'Thomas Cook' στο επίκεντρο



Η πτώχευση του Thomas Cook μονοπώλησε τη συζήτηση στη συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Η αίθουσα του ξενοδοχείου Rodos Palladium γέμισε και το θέμα της πτώχευσης του τουριστικού κολοσσού Thomas Cook, όπως ήταν αναμενόμενο, μονοπώλησε τη συζήτηση.

Ο πρόεδρος, κ. Γιώργος Ματσίγκος, αναφέρθηκε σε όλες τις επαφές που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή και ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε να διεκδικήσουν τα ξενοδοχεία τα οφειλόμενα προς αυτούς ποσά. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των μελών και ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος.

Στη συνέχεια, ο προϊστάμενος της ΠΥΤ Δωδεκανήσου, κ. Αγαπητός Ξάνθης, ενημέρωσε διεξοδικά τα μέλη αναφορικά με τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο Τουρισμού, τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, καθώς και την ενημέρωση που είχε έπειτα από την επίσκεψη στο νησί του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης από τον κ. Ξάνθη, συζητήθηκαν και άλλα επίκαιρα θέματα, αναφορικά με τα συμβόλαια και τις πωλήσεις για το 2020 καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων για το διάστημα του χειμώνα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *