ροή ειδήσεων

Ήττα για τον Ιάλυσο με 1-0 στον Ολυμπιακό Βόλου


Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Ιάλυσου για την 7η αγωνιστική της Football League και δείχνει με τον Σούλη Παπαδόπουλο πλέον στον πάγκο να συνέρχεται και καπύπτει το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.


Από το πρώτο λεπτό οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 3′ ο Μπουτζίκος έκανε την σέντρα αλλά ο Τσίτας δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και ο Αδρούτσος έδιωξε. Απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου στο 5′, αλλά ο Ανδρούτσος είχε και πάλι απάντηση. Στο 6′ οι Βολιώτες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζηδίμπα πάνω στον Τσίτα. Στο 31′ άνοιξε το σκορ. Ο Πόζογλου έπιασε έναν κεραυνό, ο Ανδρούτσος έδιωξε αλλά ο Κουτσιανικούλης ακολούθησε τη φάση και προ κενής εστίας έκανε το 1-0.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν και το 2-0. Κάθετη μπαλιά του Τσίτα στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έστειλε από κοντά τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανδρούτσου.

Στο 55′ ο Μακρυδημήτρης έκοψε το σουτ του Πόζογλου την κατάλληλη στιγμή πριν αυτός σκοράρει! Το δεύτερο γκολ δεν το… γλίτωσε η ομάδα της Ρόδου στο 85′. Σκόρερ ο Ντούνης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Ντούνης(88′ Ρόκας), Τσίτας(76′ Κόλα), Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου(90+4′ Στεφάνοβιτς)

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τερζίου(42′ Σερτζίνιο), Μαραγκουδάκης, Γιώργου(81′ Κούγιος), Κ. Χειμωνέτος, Ρεκλίτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Αυγενικού(73′ Πετράκης), Χατζηδίμπας.

liganews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *