ροή ειδήσεων

Δυναμικό «παρών» του Μαραθωνίου Ρόδου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας



Έντονη ήταν η παρουσία του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, στις εκδηλώσεις του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριέτα Παπαβασιλείου μαζί με τα μέλη Ελένη Αδαμάκη και Δώρα Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βασίλη Ζήκα.και το μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Μιχάλη Παυλούς ήταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στον τερματισμό και χειροκρότησαν όλους τους δρομείς αλλά και την ομάδα του Run Greece της Ρόδου που μετείχε στον αγώνα.

Την προηγούμενη μέρα, οι κυρίες Παπαβασιλείου, Αδαμάκη και Αναστασιάδη ήταν στον Τύμβο του Μαραθώνα, για την Τελετή Έναρξης του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ συμμετείχαν και στο Συνέδριο της Ενωσης Διεθνών Μαραθωνίων (ΑΙΜS) ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες με εκπροσώπους διεθνών μαραθωνίων απ’ όλο τον κόσμο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του Μαραθωνίου της Ρόδου που θα γίνει για 7η φορά στις 3 Μαϊου 2020.



Τέλος συμμετείχαν και στο Gala της AIMS για την βράβευση των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων της χρονιάς που έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Οι εγγραφές για τον 7ο Μαραθώνιο της Ρόδου έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου και γίνεται με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Έχει την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.
Για περισσότερες πληροφορίες

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *