ροή ειδήσεων

Γεωργιάδης: "Κανείς Ελληνας πατριώτης δεν θα αφήσει να καούν τα νησιά"



"Θα πάρουμε όλοι μας από λίγους"


Να δείξουν όλοι αλληλεγγύη στα νησιά του Αιγαίου και να βοηθήσουν στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης των μεταναστών και των προσφύγων, ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Εισερχόμενος σε ξενοδοχείο της Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα με την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα και συμπλήρωσε: «Πρέπει όλοι μας να δείξαμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή είναι ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή θα πούμε εμείς ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης».

Σχόλια

  1. Μην είσαι και τόσο σίγουρος, αν δεις πίσω, θα δεις πως βουλιάξατε και βουλιάξαμε (όλοι μαζί τα φάγαμε) την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/19 20:08

    ΓΙΑΤΙ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΩΜΙΣΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.-ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ'ΗΡΑΚΛΗΣ'ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.-ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ 'FUNDS'' ΗΤΟΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ 5 ΕΩΣ 10 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ''ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ'' ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ.-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.- ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ.-ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.-ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ''ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ''.-ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ '' ΗΡΑΚΛΗΣ'' ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 'ΗΜΙΘΕΟΥ ΗΡΑΚΛΗ'''.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *