ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ


Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την προστασία της κύριας κατοικίας και τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης χρεών επιχειρήσεων, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης.

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα βρεθεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους τοπικούς φορείς για την προστασία της κύριας κατοικίας, τις ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου, τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Οικονομικό Επιμελητήριο- Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου και την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών και Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου και θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Γρ.Λαμπράκη 8, Ρόδος).

Θέμα της ενημερωτικής εσπερίδας είναι η «Προστασία Κύριας Κατοικίας - Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων».

Ιδιώτες, επιστήμονες, οικονομολόγοι, λογιστές, νομικοί και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία την Τετάρτη το απόγευμα να ενημερωθούν πλήρως για το νομικό πλαίσιο καθώς θα δοθούν εξηγήσεις & οδηγίες για την προστασία της κύριας κατοικίας και την ένταξη των επιχειρήσεων που έχουν οφειλές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό & απευθύνεται σε όσους ασκούν οποιαδήποτε επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα.

(η παρούσα εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω έκτακτου υπηρεσιακού κωλύματος του κεντρικού ομιλητή αναβλήθηκε)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *