επικαιρότητα

Ρόδος: Φαρσέρ κάνει... ανήθικες προτάσεις στους τηλεφωνητές της ΕΛ.ΑΣ.!O άγνωστος δράστης φέρεται να επικοινωνεί τηλεφωνικά και με στρατόπεδα του νησιού και να παρενοχλεί ακόμη και τους στρατιώτες που θα έχουν την ατυχία να απαντήσουν στις κλήσεις του
Κακός... μπελάς έχει γίνει για τις αστυνομικές υπηρεσίες στην Ρόδο και σε άλλα νησιά ένας φαρσέρ, ο οποίος τηλεφωνεί σχεδόν καθημερινά στα κέντρα τους και κάνει προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου σε όποιον και αν σηκώσει το τηλέφωνο, ανεξαρτήτως του φύλου του!

Μάλιστα, ο άγνωστος δράστης φέρεται να επικοινωνεί τηλεφωνικά και με στρατόπεδα του νησιού και να παρενοχλεί ακόμη και τους στρατιώτες που θα έχουν την ατυχία να απαντήσουν στις κλήσεις του! Έρευνες για τον εντοπισμό του φαρσέρ με το κακόγουστο χιούμορ διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου, με τη βοήθεια συναδέλφων τους και από άλλες υπηρεσίες.

Πάντως, σύμφωνα με την «δημοκρατική», οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου έχουν διαπιστώσει ότι οι ενοχλητικές κλήσεις προέρχονται από συγκεκριμένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου, ο οποίος ανήκει σε άνδρα που είχε εντοπιστεί και στο παρελθόν μετά από ανάλογη έρευνα, αλλά την είχε γλιτώσει με... συστάσεις!

Πηγή: Protothema.gr - Φωτογραφία: Unsplash.com/Julieann Ragojo

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά