ροή ειδήσεων

Αποτροπιασμός στην Ρόδο: Ασελγούσε στα παιδιά της δεύτερης γυναίκας του



Αντιμέτωπος με την κατηγορία της άγριας αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών -όλα εγγόνια της δεύτερης συζύγου του- επρόκειτο να βρεθεί σήμερα ο 69χρονος κομμωτής που θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη στη Ρόδο είχε έρθει στην επιφάνεια τον Ιανουάριο του 2014, όταν η μητέρα δύο εκ των τεσσάρων κοριτσιών και ανιψιά της συζύγου του τον κατήγγειλε για ασέλγεια σε βάρος των παιδιών της.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κομμωτής ασελγούσε σε βάρος των μικρών κοριτσιών σε χωριό της ανατολικής Ρόδου από το 1999 έως το 2014, όταν αυτά ήταν ηλικίας από 4 ως και 11 χρόνων!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ηλικιωμένος ξεμονάχιαζε συστηματικά τις εγγονές της γυναίκας του και τις θώπευε στα γεννητικά όργανα και στο στήθος τους. Ο ίδιος αποδίδει τις κατηγορίες σε οικονομικές διαμάχες που έχουν με τη σύζυγό του οι συγγενείς της και γονείς των παιδιών που έχουν κάνει τις καταγγελίες.

newsbreak

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *