ροή ειδήσεων

Radisson: Σχεδιάζει μεγάλη επέκταση στην ελληνική αγορά ξενοδοχείων



Μεγάλα σχέδια επέκτασης στην ελληνική αγορά των ξενοδοχείων, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Περιφέρεια, ανακοίνωσε ο διεθνής όμιλος Radisson Hotel Group.


Το πλάνο περιλαμβάνει πέντε επιπλέον μονάδες υπό την "ομπρέλα" της Radisson στην πρωτεύουσα, ενώ το επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται επίσης στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, αλλά και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε Πελοπόννησο, στη Χαλκιδική, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω και τις Κυκλάδες.

Τα σχέδια της Radisson παρουσίασαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο senior vice president του ομίλου, αρμόδιος για τις σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και το franchise Joep Peeters και ο αντιπρόεδρος, αρμόδιος για την ανάπτυξη, Elie Milky.

Στην Ελλάδα, υπό το brand Radisson Blu, ο όμιλος έχει ήδη παρουσία σε Αθήνα και Κρήτη. Όπως τονίστηκε, έχει ένα νέο, στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης την ελληνική αγορά, ενώ σύμφωνα με τον Elie Milky, αναζητούνται ευκαιρίες σε νεόδμητα ξενοδοχειακά κτίρια, αλλά και στη μεταβολή ήδη ενεργών ξενοδοχείων.
O αντιπρόεδρος του ομίλου, αρμόδιος για την ανάπτυξη, Elie Milky

Ο ίδιος έχει αναλάβει την ανάπτυξη του ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο με στόχο το portfolio να ξεπεράσει τα 20 ξενοδοχεία και 4,000 δωμάτια μέχρι το 2022, για όλα τα κύρια brands (Radisson Blu, Radisson, Park Inn by Radisson, Radisson RED και Radisson Collection).

Το πλάνο ανάπτυξης είναι βασιζόμενο σε συμφωνίες οι οποίες θα περιλαμβάνουν διαχειριστικές συμβάσεις και franchises. Όπως αναφέρθηκε, οι νέες συνεργασίες θα επωφελούνται από την επιχειρηματική αποδοτικότητα και το υψηλό επίπεδο του Group, το οποίο αναλαμβάνει από ξενοδοχεία κατηγορίας midscale μέχρι και luxury.
Επτά εκατ. ευρώ στο Radisson Βlu Park

Πρόσφατα εξάλλου ανακοινώθηκε πως ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών του Radisson Βlu Park, στο Πεδίον Άρεως. Το ύψος της επένδυσης για την ανακαίνιση των δωματίων, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα δύο εκατ. ευρώ. Κατά την τελευταία δεκαετία η διοίκηση του ξενοδοχείου έχει επενδύσει περισσότερα από επτά εκατ., εκσυγχρονίζοντας ριζικά τις υποδομές του ξενοδοχείου

Ο Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, με εφτά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand, περισσότερα από 1.400 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία παγκοσμίως και 95 χιλιάδες εργαζόμενους. Στην Ευρώπη αριθμεί 186 μονάδες.

Βίκυ Κουρλιμπίνη
Vicky.kourlibini@capital.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *