ροή ειδήσεων

3 Ροδίτες στη λίστα με τα πιο κερδοφόρα ελληνικά ξενοδοχεία


Την λίστα με τις 20 πλέον κερδοφόρες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα τους δημοσιευμένους ισολογισμούς του 2017, όπως έχουν επεξεργαστεί από την ICAP, δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το money-tourism.gr.

Στην έβδομη θέση βρέθηκε η ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ Ι. ΑΕ, του Γιάννη Χατζηλαζάρου, του οποίου οι εταιρίες βρίσκονται σταθερά στις πιο κερδοφόρες, με 6,8 εκατ. €, έναντι 5,1 εκατ. το 2016 και ο οποίος υλοποιεί μεγάλες επενδύσεις σε νέα ξενοδοχεία στη Ρόδο. Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις εταιρίες του ομίλου Χατζηλαζάρου, είχαν για το 2017, συνολική κερδοφορία 14,4 εκατ. €, η οποία αναλύεται ως εξής:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ Α.Ε. 6.887.773
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε. 4.254.361
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ Α.Ε. 3.335.172

Στην 10η βρέθηκε η ξενοδοχειακή εταιρία ΕΣΠΕΡΙΑ, της οικογένειας Βασιλάκη, από τη Ρόδο

Στην 12η θέση με άνοδο 3 θέσεων και  υπερδιπλασιασμό της κερδοφορίας της βρέθηκε η ΑΙΘΡΙΟΝ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ, των οικογενειών Κωνσταντινίδη και  Χατζηκωνσταντίνου στη Ρόδο. Η εταιρία πέτυχε κέρδη 4,4 εκατ. €, έναντι 2 εκατ. το 2016.




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *