ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: 900 πακέτα τροφίμων και ποσότητα ρουχισμού σε οικογένειες



Tο «Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προνοίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, συνεχίζοντας την αδιάκοπη διακονία του, ετοίμασε και διένειμε από τον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» για τις εορτές των Χριστουγέννων περί τα 900 πακέτα τροφίμων και μεγάλη ποσότητα ρουχισμού σε οικογένειες που χρειάζονται ενίσχυση και συμπαράσταση σύμφωνα με τους καταλόγους που έχουν καταρτίσει οι Ενορίες.

Η όλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη φροντίδα του υπευθύνου της κοινωνικής αυτής δραστηριότητας της τοπικής μας Εκκλησίας Αρχιμ. Τιμοθέου Αποστολάκη και της εθελοντικής ομάδας Κυριών, οι οποίες με αγάπη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν προήλθαν από αγορές του Ιδρύματος και από προσφορές καταστημάτων της πόλεως μας, Πολιτιστικών και άλλων Συλλόγων του νησιού μας, μαθητών Σχολείων και ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας.

Ευχαριστίες εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως για την προσφορά και συμπαράστασή τους, προς:

Τις Ιερές Μονές και Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, το Τμήμα «ΑΧΕΠΑ Ρόδου», τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Δωδ/σου, τον κ. Κυπραίο Ελευθέριο (Ιερό Ναΰδριο Ταξιάρχου Μιχαήλ), την 95 ΑΔΤΕ, την «Ανάδοχη Αγκαλιά»· τις τοπικές Επιχειρήσεις: Super Market Παναγιωτάς Cash & Carry, LDL Hellas, My Market, Σκλαβενίτης, Κρητικός, Κυψέλη, ΑΒ Βασιλόπουλος, Creta Farm, την Εταιρεία «Χιών» Αγριού Α.Ε., την Εταιρεία L. K. Trade Λυριστής Δ. – Κοντογιάννης Τ.· τα Ξενοδοχεία: Πόρτο Angelli Atlas Α.Ε., Lindian Village Hotel –Σβυριάδης Α.Ε, τον Όμιλο Χατζηλαζάρου, τον Όμιλο Mitsis Hotels και το Mediterranean Hotel Καμπουράκης Ξενοδοχιακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ.

Τα Σχολεία: 12ο και 16ο Δημοτικά Σχολεία Ρόδου, 4ο, 6ο και 7ο Γυμνάσια Ρόδου, το Γυμνάσιο και Λύκειο Αφάντου, το 1ο Γυμνάσιο και το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), το «Κολέγιο Ρόδου», το «Ροδίων Παιδεία», το 4ο ΓΕΛ Ρόδου, το «Βενετόκλειο», το Δημοτικό Σχολείο Ασγούρου, τον Προνηπιακό Σταθμό Αναλήψεως, τον Παιδικό Σταθμό Παραδεισίου και ιδιαίτερα τους επικεφαλής των πρωτοβουλιών αυτών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *