ροή ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικη μιζέρια στη Ρόδο


Αναγνώστης: Σήμερα κατέβηκα στο κέντρο έκανα μια βόλτα και η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη.. μια νεκρή πόλη χωρίς ιδιαίτερο στολισμό από τον Δήμο.. τα μαγαζιά δεν στόλισαν βιτρίνες και είναι μόνο 12 μέρες πριν τα Χριστούγεννα....
Γιατί; πολύ μιζέρια παιδιά.. 
Κατά τα άλλα έχουμε και διαφήμιση (ελάτε στην Ρόδο για Χριστούγεννα) ποιος να έρθει;; 
και τι να δει;; το νεκρό ,άδειο Νησί;; 
Ξυπνήστε.. Η ζωή είναι μικρή..ζήστε τις γιορτές.. δώστε χαρά και ζωή σε αυτό το νησί..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/19 15:50

    ΕΧΟΘΜΕ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Ο ΑΓΙΟς ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΥΘΡΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/19 17:40

      Είναι λυπηρό όντως.. Κατεβαίνεις μαντρακι και νομίζεις πως είναι Σεπτέμβρης.. Τίποτα δεν θυμίζει χριστουγεννα..Ας πάει ο Δήμαρχος μια βόλτα σε Ξάνθη, Δράμα,Βόλο, Τρίκαλα να δει πως είναι τα Χριστούγεννα, ο φτωχός συγγενής καταντήσαμε..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/19 17:17

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ??ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!ΕΠΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ!ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/19 20:08

    Πρότυπο ανιδαιοτητος ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/19 21:30

    Μόνο για καλοκαίρι είναι ο Ρόδος τότε βγάζει τα τρελά λεφτά
    Τα Χριστούγεννα γιατί να στολίσει από τόσο νωρίς......δεν έχει κέρδος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/19 23:08

    Παιδιά ηρεμήστε λίγο τι τα βάλατε με τον δυμαρχο!! Θέλετε να πείτε ο τι πέρσι πρόπερσι ειτανε όλα καλά και φέτος μας πείραξε ?Όπως είπατε ακόμα δεν στολισανε όλα τα καταστήματα , περιμένουν τον δήμο να τους τα στολίσει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/19 00:52

    Ε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος..

    Πάτε ρε να ταισετε κανενα τζιχαντιστακι στο hotspot που κανουν κρα τα παιδάκια για ενα πιατο φαΐ μερες που ειναι και αστε τα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελληνάρες, δεν αλλάζουμε ποτέ. Μόνο να γκρινιάζουμε και να κατηγορούμε. Τίποτα δεν μας ικανοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/19 06:06

    Το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις κάτι αλλά κ τι "προσφέρεις" στον κόσμο!Πέρσι για παράδειγμα στο Μανδράκι είχαν στήσει περίπτερα μόνο για φαγητό,διάφορα παιχνίδια με κέρματα κτλ. Το κάνανε για τις γιορτές των Χριστουγέννων ή για να κάνουν ένα μίνι λουνα Παρκ πανηγυρτζιδικο? Που ήταν οι δραστηριότητες για τα παιδάκια? Έχουμε χάσει το νόημα των Χριστουγέννων,το μόνο που μας νοιάζει είναι να βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω! Αντιθέτως στην Καλλιθέα τα πράματα ήταν πολύ καλά κ το ευχαριστήθηκε ο κόσμος κ κυρίως οι μικροί ήρωες μας που σε λίγο θα νομίζουν ότι Χριστούγεννα είναι να τρως λουκουμάδες Κρεμαστής (μα να ναι παντού όμως?) κ σουβλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο περνούν τα χρόνια απογοητεύομαι με το νησί μου και την κατάντια μας .... όχι μόνο αστόλιστα είναι , αλλά και οι δρόμοι είναι άθλιοι ... οι λακούβες κάνουν πάρτυ παντού .... τα σκουπίδια και τα φύλλα των δέντρων στις γειτονιές κάνουν πάρτυ κι αυτά και γενικά έχουμε αφησει τον τόπο να ρημάζει .... κρίμα ! Κάποτε θεωρούνταν στολίδι η Ροδος ! Λυπάμαι πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχικά να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου δημάρχου για την απώλεια τους..και με την σειρά μου θα πω πως εύχομαι σύντομα να δούμε τα φώτα και την λάμψη που αξίζει το νησί μας ημέρες που έρχονται!!!ας αφήσουμε τα πένθιμα και τα υπονοούμενα για Πέρση πρόπερσι και φέτος και ας σκεφτούμε ότι τα Χριστούγεννα είναι δώρο και αναμνησεις που αφήνουμε στις παιδικές ψυχές μας....Καλές γιορτές σε όλους σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/12/19 19:39

    Πριν κάποια χρόνια στολίζανε και τους μύλους με τους μάγους..τώρα τίποτα..Το τσίρκο που στηνόταν μπροστά στο δημαρχείο..δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο δρώμενο αλλά πού έχετε δει σε άλλη πόλη να κλείνουν δρόμοι για να βάλουν ένα παγοδρόμιο!Τραγικό τουλάχιστον!Το Ροδίνι παραμένει ανεκμετάλλευτο εκτός από μία χρονιά που είχε λειτουργήσει!Δρόμοι..πλημμύρες παντού στην Ρόδου-Λίνδου,φύλλα και δέντρα πάνω στα σπασμένα πεζοδρόμια!Το μόνο έργο που αξίζει είναι η ξύλινη προβλήτα που ξεκινάει από το λιμάνι για τη διέλευση πεζών!Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/12/19 13:20

    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ,,,,,ΤΙΠΟΤΑ!!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!!ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/12/19 22:20

    Καλά ψευτούγεννα και καλη ψευτοπρωτοχρονια Ελληνοχριστιανικά αδέρφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/12/19 14:05

    Δήμαρχε κούκου ρουκου φεύγοντας κλείσε και τη πόρτα κάποιοι βιάστηκαν να χειροκροτησουν την παράσταση την χειροκροτουν στο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *