ροή ειδήσεων

Βόλης: «Λυπάμαι για τη φιλοξενία της Ρόδου – Δεν έχει ανάγκη από τραμπουκισμούς»



Η δήλωση του προέδρου της Μαρκό, Μάνθου Βόλη για τα όσα έγιναν στη Ρόδο.


Σοβαρές καταγγελίες έκανε η Μαρκό για τα όσα έζησε η αποστολή της στη Ρόδο, στον αγώνα του Σαββάτου (30/11) κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι διοικούντες της Μαρκό δέχτηκαν επίθεση από παράγοντες των «ελαφιών» και τους χτύπησαν, ενώ έριχναν καφέδες και νερά στον πάγκο. Ο πρόεδρος της ομάδας της Ανατολικής Αττικής Μάνθος Βόλης, με δήλωσή του καυτηρίασε το γεγονός και κάλεσε την ΕΠΟ να λάβει μέτρα.

Αναλυτικά: «Ένα μεγάλο μπράβο στην ΚΕΔ και συγχαρητήρια στους διαιτητές για την άψογη διαχείριση του αγώνα. Ευχαριστούμε τον αστυνομικό διευθυντή της Ρόδου κ. Τσαγκαράκη ο οποίος με όλες τους τις δυνάμεις και το προσωπικό στην διάθεση του απέφυγε τα χειρότερα και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μας προστατεύσει.

Ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ για την φιλοξενία της Ρόδου ΑΣ . Η φιλοξενία δεν διδάσκεται πρέπει να την έχεις μέσα σου. Το ιστορικό σωματείο της ΡΌΔΟΥ ΑΣ δεν έχει ανάγκη από τραμπουκισμούς για να κερδίσει την ΜΑΡΚΟ. Δυστυχώς ο μόνος χαμένος είναι το ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ και η πολιτεία πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να μην θρηνήσουμε θύματα.


Λυπάμαι... ο δρόμος είναι μακρύς....

Μάνθος Βόλης».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *