ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες.



Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο το 2017, με την οικογένειά του να ζητάει να ανοίξει ξανά η υπόθεση, αφού υπάρχουν νέα στοιχεία. Το Star αποκάλυψε ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου Νικόλα έχει στα χέρια της το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο. Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί. Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου δεν έχει σταματήσει να ερευνά την υπόθεση από τον Νοέμβριο του 2017. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του φοιτητή εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, σε μια δυσπρόσιτη περιοχή.

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με αίτημα να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα.

Δείτε το βίντεο του Star

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/19 17:18

    Πολυ κριμα που συγγενεις {Γονεις} αναγκαζοντε σε τοση μεγαλη ταλαιπωρια αρκετες φορες για να αποδειξουν οτι δεν ειναι φυσικος θανατος και ειναι εγκλημα..Και καλα υπαρχουν καπιοι ανθρωποι που εχουν το κατι [τις} Αυτοι που δεν εχουν χρηματα να βαλουν τεχνικο συμβουλο δικο τους γιατι αδικουντε ολοι αυτοι στο επακρο απο ανεγκεφαλους??? Ιατροδικαστες??? αστυνομια??? εισαγγελεια?? Νοσοκομειο? αληθεια πιως θα μας πει καποτε πιοι ειναι οι παραγοντες που αποσιωπουντε καποιες καταστασεις??? Γιατι πισω απ΄ολα αυτα κατι κρυβετε .. Η πατσιζεται το λαθος το χρωστουμενο στην καταληλη ωρα και περιστατικο !!! Μεγαλη απορια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *