ροή ειδήσεων

O αδερφός του Pablo Escobar μόλις παρουσίασε το smartphone του

Το Escobar Fold 1 είναι γεγονός και απειλεί να σπάσει τις νόρμες των τεχνολογικών κολοσσών.



ORoberto Escobar, μεγαλύτερος αδερφός του περίφημου Κολομβιανού βαρόνου της κοκαΐνης, βρήκε έναν μάλλον ασφαλέστερο τρόπο από τον Pablo προκειμένου να επιτύχει στον επιχειρηματικό κόσμο: Μπήκε στον χώρο των smartphones, παρουσιάζοντας το Escobar Fold 1. Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο που θυμίζει αρκετά το Galaxy Fold της Samsung και το οποίο εύκολα μπορεί να "μεταμορφωθεί" σε tablet.


Η εν λόγω συσκευή διαθέτει οθόνη 7.8’’ AMOLED FHD+, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 2.8GHz, μνήμη RAM που φτάνει μέχρι τα 8 GB και αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να κυμανθεί από τα 128 MB μέχρι τα 512 MB. Το Escobar Fold 1 "τρέχει" μέσω Android. Εκτός των άλλων, το smartphone έχει κατασκευαστεί με ένα ειδικό πλαστικό υλικό -αντί για γυαλί- που όχι μόνο δεν επηρεάζει την ανάλυση της οθόνης αλλά είναι και σχεδόν άθραυστο.



Ο Roberto Escobar μάλιστα βρήκε και τον καταλληλότερο τρόπο για να παρουσιάσει τη δημιουργία του, χρησιμοποιώντας μοντέλα με εσώρουχα που χρησιμοποιούν τη συσκευή.

"Έχω πει πολλές φορές πως ο στόχος μου είναι να χτυπήσω την Apple και αυτό ακριβώς κάνω. Το Escobar Fold 1 κοστίζει μόλις $349, σε αντίθεση με τα προϊόντα της Apple και της Samsung που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Το smartphone μου δεν σπάει, καθώς η οθόνη του είναι φτιαγμένη από έναν ειδικό τύπο πλαστικού και διατηρεί την καλύτερη δυνατή ανάλυση" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κολομβιανός entrepreneur μιλώντας στο Digital Trends.



Το Escobar Fold 1 θα παραχθεί αρχικά σε 100.000 αντίτυπα που διατίθενται ήδη προς πώληση μέσω του επίσημου site της εταιρείας, www.escobarinc.com, στις τιμές των $349 (128 GB) και $499 (512 GB). Για την ιστορία, δεν είναι το πρώτο τεχνολογικό χτύπημα του Roberto Escobar, καθώς πρόσφατα είχε κατηγορήσει τον Elon Musk ότι του έκλεψε την ιδέα για το περίφημο φλογοβόλο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *