ροή ειδήσεων

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Τάσος Μπουντούρης


Με τη μηχανή του έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του γνωστού προπονητή της κολύμβησης Νίκου Γέμελου στην παραλιακή και νοσηλεύεται στην εντατική


Ο ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας και θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Τάσος Μπουντούρης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε περίπου στις επτά το απόγευμα της Δευτέρας (20/01) στην παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Αλιμο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου, γνωστού προπονητή της κολύμβησης και κόουτς του ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.


Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον Τάσο Μπουντούρη, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται σε καταστολή, με χτυπήματα στο στήθος και τον θώρακα από τη σύγκρουση. Ο Νίκος Γέμελος, όπως και η σύζυγος και το παιδί του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί του, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τάσος Μπουντούρης είχε και συνεπιβάτη στη μηχανή, που έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1955 στον Πειραιά. Είναι τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου, επί σειρά ετών πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ έχει εφτά συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες [1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004]. Η κορυφαία του διάκριση ήταν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *