επικαιρότητα

Γρηγόρης Ρουμάνης: Τα πάντα για να καλυτερεύσει το νοσοκομείο!Ο Στρατηγός Γρηγόρης Ρουμάνης, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου μίλησε σήμερα στον sky, για την πορεία της ενημέρωσης του στο ίδρυμα και τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν επί θητείας του.

ο κ. Ρουμάνης αναφερόμενος στην εικόνα του νοσοκομείου τόνισε πως άμεσα θα γίνουν διάφορες παρεμβάσεις για να εξασφαλισθεί η λειτουργικότητα ενώ τόνισε πως με κονδύλια του ΕΣΠΑ μεσω της Περιφέρειας ή του ίδιου του νοσοκομείου θα επιδιωχθεί η ανανέωση του υλικού. «Θα επιδιώξουμε την ανανέωση μηχανημάτων και εξοπλισμού γενικότερα» είπε ο νέος διοικητής ο οποίος τόνισε πως στο επόμενο διάστημα θα αντιμετωπισθούν τα κενά σε οργανικές θέσεις γιατρών.

Ο κ. Ρουμάνης δήλωσε πως στο επόμενο διάστημα θα φανεί αν η ιδέα για να αποσυμφορηθούν τα εξωτερικά ιατρεία – που σημειωτέον εμφανίζουν ατέλειωτες ουρές από κόσμο – θα έχει επιτυχία.

skyrodos

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά