ροή ειδήσεων

Στέφανος Μιχαήλ: το πιο extreme μου έτυχε με μια κοπέλα στην Ρόδο

«Θα μπορούσα να κάνω σχέση με θαυμάστρια μου»



Για όλα μίλησε στην εκπομπή "Έλα να δεις" ο Στέφανος Μιχαήλ. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για ακόμα μια φορά για τις περίεργες αντιδράσεις που έχουν γύρω του οι θαυμάστριες του, το μεγαλύτερο του όνειρο που δεν έχει να κάνει με την καριέρα του και αποκάλυψε ότι του έχει μείνει ένα ερωτικό απωθημένο.


"Θέλοντας και μη όταν είσαι επώνυμος ξεχωρίζεις. Το πιο extreme που μου έτυχε ήταν μια κοπέλα στην Ρόδο που μου άρπαξε μια βλεφαρίδα και έφυγε. Μου έχει τύχει να κλαίνε κορίτσια επειδή με βλέπουν. Εντάξει είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε αγαπά ο κόσμος. Ότι εισπράττει αυτό που του δίνεις και σου δίνει πίσω την αγάπη του" δήλωσε όσον αφορά τις αντιδράσεις των θαυμαστριών του.

Ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει ότι θα μπορούσε να κάνει σχέση με κάποια θαυμάστρια του, ενώ δεν έκρυψε ότι οι επιθετικές γυναίκες δεν τον ελκύουν.

"Οι γυναίκες που είναι πιο επιθετικές, αυτές που είναι πιο extreme που στέλνουν, στέλνουν, στέλνουν και εσύ δεν απαντάς και πάλι συνεχίζουν δεν με ιντριγκάρουν. Βέβαια εξαρτάται και πως σου το φέρνει ο άλλος"

Όσον αφορά το μεγαλύτερο του όνειρο είπε: "Σίγουρα θέλω να κάνω καριέρα και κάνω μια... καριέρα. Αλλά ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια, να έχω τα παιδιά μου, τα σκυλιά μου, να ζω ήσυχα και όμορφα. Να έχω το εισόδημα μου και να μπορώ να ζήσω την οικογένεια μου. Να έχουν ότι χρειάζονται και κάτι παραπάνω".

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει ένα ερωτικό απωθημένο για το οποίο δεν θέλησε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες παρά το ότι "είναι τροχός και γυρίζει και μια μέρα θα γυρίσει, ωστόσο δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω όταν γυρίσει" όπως είπε.

Ο Κύπριος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ο μεγαλύτερος του φόβος είναι οι ασθένειες αλλά απάντησε και στην ερώτηση "τι θα ρωτούσε τον Θεό αν τον συναντούσε".

"Αν συναντούσα τον Θεό θα τον ρωτούσα μάλλον για μερικά πράγματα για τα οποία έχω απορίες. Τι είναι αληθινό, τι ισχύει, τι δεν ισχύει....! Πιστεύω στον Θεό αλλά δεν πιστευώ ότι πήγε ο Μωυσής στο Όρος Σινά και έγραψε τις 10 εντολές" είπε ανάμεσα σε άλλα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *