ροή ειδήσεων

Μοναδική διάκριση έλαβε το GEM TRAVEL – GOLD MEDAL στα EUROPEAN TRAVEL & HOSPITALLITY AWARDS 2020



Μία μοναδική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ.& Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Α.Ε.Ε στα EuropeanTravel&HospitalityAwards 2020.

Συγκεκριμένα , μεταξύ πολλών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορες Χώρες της Ευρώπης , το “Accessible Rhodes Projectby GEM Travel ”κατάφερε να αποσπάσει το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ( GoldAward ) που αποτελεί την Υψηλότερη Διάκριση που μπορεί να απονεμηθεί σε Τουριστικό Πρακτορείο στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία-δράση του AccessibleRhodes που αποτελεί στην ουσία ένα κίνημα δράσεων και συντονισμού , στόχο έχει να προβάλει την Ρόδο ως ένα Παγκόσμιο Προορισμό για άτομα με αναπηρίες ακολουθώντας τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού σύμφωνα με τον οποίο “ο Τουρισμός αποτελεί ένα αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου”.

Mέσω του Accessible Rhodes παρέχονται υπηρεσίες μεταφοράς (από και προς τις Πύλες εισόδου του Νησιού) και περιήγησης-εκδρομών σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος όπως η Παλιά Πόλη και η Λίνδος χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα οχήματα που ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας ενώ ταυτόχρονα παρέχεται πλέον η δυνατότητα ενοικίασης ειδικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών που έχουν οι συγκεκριμένοι επισκέπτες.

Όλες οι ανάγκες πληροφόρησης και επικοινωνίας, καλύπτονται μέσω της ειδικής ιστοσελίδας (www.accessible-rhodes.com) αλλά και κοινωνικών δικτύων μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα καλύτερης πληροφόρησης αλλά και προβολής των εμπειριών του κάθε πελάτη .

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουν απονεμηθεί τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας το GEMTRAVEL , με την καινοτομία-πρωτοπορία των δράσεων του , μία από τις κορυφαίες Τουριστικές Επιχειρήσεις (όχι μόνο της Ελλάδος) .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *