ροή ειδήσεων

Πυώδης μηνιγγοεγκεφαλίτιδα η αιτία θανάτου του 11χρονου αγοριού στον Βόλο

Το παιδί νοσηλευόταν από χθες με υψηλό πυρετό και έντονο πονοκέφαλο - ΒΙΝΤΕΟ



Σε πυώδη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα οφείλεται ο θάνατος του 11χρονου αγοριού, το οποίο κατέληξε σήμερα το πρωί στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν.

Η αιτία θανάτου του παιδιού προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην ιατροδικααστική υπηρεσία Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο έλεγχος θα συνεχιστεί στο κέντρο αναφοράς μηνιγγίτιδας, όπου θα διερευνηθεί ποιο ήταν το βακτήριο ή ο ιός που προκάλεσε την πυώδη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Το 11χρονο αγόρι από τη Νέα Ιωνία Βόλου νοσηλευόταν από χθες τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Βόλου με υψηλό πυρετό και έντονο πονοκέφαλο.

Οι γονείς του παιδιού κάλεσαν τον παιδίατρο το Σάββατο, καθώς ο 11χρονος είχε υψηλό πυρετό. Μετά από δύο ημέρες ο παιδίατρος έκρινε πως το παιδί θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς ο πυρετός ανέβαινε και είχε έντονο πόνο στο κεφάλι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ- ανέφερε ότι το παιδί είχε πρόβλημα στο ανώτερο αναπνευστικό και στις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως είχε έντονο ιγμόρειο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 11χρονος παρουσίασε εφίδρωση και αυξημένη αρτηριακή πίεση και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γιατρού της Παιδιατρική Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, προχωρώντας σε ενδοφλέβιες για την ανάνηψή του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *