επικαιρότητα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κλέβουν μεταλλικά πόμολα και τα πωλούν για ανακύκλωσηΧωρίς πόμολα έμειναν οι πόρτες εισόδων και ανελκυστήρων δεκάδων πολυκατοικιών το περασμένο σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρου Συνδίκα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ATLAS TV, οι δράστες δεν αρκέστηκαν στα πόμολα που αφαίρεσαν από τις πολυκατοικίες και πήραν πόμολα από τις πόρτες εισόδου καταστημάτων της περιοχής.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι επιτήδειοι με τη χρήση κατσαβιδιού ξεβίδωσαν τα μεταλλικά πόμολα τα οποία στη συνέχεια πωλούν ως ανακυκλώσιμο μέταλλο.

Μάλιστα οι ένοικοι των πολυκατοικιών, προκειμένου να αποφύγουν νέα απώλεια των μεταλλικών πόμολων, που μεταφράζεται σε σημαντικό οικονομικό κόστος, τοποθέτησαν ξύλινα πόμολα στις πόρτες των εισόδων.

Πηγή: www.voria.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά