επικαιρότητα

Προκλητικό τουρκικό δημοσίευμα μιλά για καραντίνα «Τούρκων» κατοίκων στον Εχίνο Ξάνθης...!

Συνεχίζουν τη πάγια επεκτατική τους τακτική οι γείτονες σε όλα τα μέτωπα. Συνεχίζουν τη πάγια επεκτατική τους τακτική οι γείτονες σε όλα τα μέτωπα.


Στο δημοσίευμα που ακολουθεί οι Τούρκοι μιλούν για καραντίνα «Τούρκων» που κατοικούν στον Εχίνο της Ξάνθης, επαναφέροντας την αμφισβήτηση τους σχετικά με τη συνθήκη της Λωζάνης, στην οποία η μοναδική μειονότητα που αναγνωρίζεται είναι η Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης και όχι Τουρκική. Ακόμα και σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, όπως αυτό της Πανδημίας δεν χάνουν ευκαιρία να μας δείξουν τα δόντια τους. Ακολουθεί το δημοσίευμα:


Από: yeniakit.com.tr
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι έχει τοποθετήσει σε καραντίνα το χωριό Şahin, όπου ζουν οι Τούρκοι, εξαιτίας μιας επιδημίας κοροναϊού.


Το χωριό Şahin, όπου ζουν Τούρκοι στην Ξάνθη της Ελλάδας, τέθηκε υπό καραντίνα λόγω της αύξησης των περιπτώσεων κορωνοϊού.


Ο Έλληνας Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτικής Άμυνας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι εξαρτάται από το ποια είναι η κατάσταση για να κυρηχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το χωριό.


Αναφέρθηκε ότι ο αριθμός των υποθέσεων αυξήθηκε και ένας άνθρωπος πέθανε λόγω της επιστροφής στα σπίτια από την Ευρώπη στο χωριό Şahin.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά