επικαιρότητα

«Η ελληνική Ακτοφυλακή άνοιξε πυρ κατά τουρκικού σκάφους» λένε οι Τούρκοι - Φόβοι για τουρκική επιχείρηση... κορωνοϊούΜετά τον Έβρο, που η Άγκυρα απέτυχε στην πραγματοποίηση των στόχων της επιχειρεί τώρα να μεταφέρει την κρίση στο Αιγαίο.

Τώρα «ανακαλύπτουν» ελληνοτουρκικό επεισόδιο στο σε νησί του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν:

«Προχθές πρωινές ώρες συνέβη ένα γεγονός που προκάλεσε εντύπωση. Σύμφωνα με πληροφορίες σκάφος με τουρκική σημαία που βρισκόταν αγκυροβολημένο σε ακτή του Αιγαίου, δέχθηκε πυρά από σκάφος του ελληνικού λιμενικού», αναφέρουν.

«Έγινε γνωστό πως η τουρκική ακτοφυλακή μετέβη στην περιοχή για στήριξη, ενώ προειδοποιήθηκε το τουρκικό σκάφος να επικοινωνήσει με την ακτοφυλακή. Ακόμη δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο το σκάφος του ελληνικού λιμενικού, άνοιξε πυρ κατά του σκάφους με τουρκική σημαία».

Προφανώς το τουρκικό πλοίο είχε σχέση με διακίνηση παράνομων μεταναστών τους οποίους επιχείρησε να αποβιβάσει σε κάποιο ελληνικό νησί.


Πέραν του γεγονότος ότι πλέον οι ελληνικές Αρχές εμποδίζουν τις παράνομες μεταναστευτικές ροές από θαλάσσης και εδάφους, στην Αθήνα υπάρχει ο δικαιολογημένος φόβος ότι οργανωμένα και με σχέδιο η Άγκυρα θα αποστείλει εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα οι οποίοι θα μεταφέρουν τον κορωνοϊό και θα στείλει στον «κάλαθο των αχρήστων» τους επιβαλλόμενους εγκλεισμούς τον Ελλήνων πολιτών.

Στην Άγκυρα θεωρούν πως η Ελλάδα εύκολα θα μπορούσε να καταρρεύσει εάν μολύνονταν εκτενώς με τον COVID-19 από την στιγμή που το ελληνικό δημόσιο σύστημα Υγείας δεν είναι και πολύ... αποτελεσματίκό ούτε σε περιόδους ηρεμίας.

Το δημοσίευμα:

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά