επικαιρότητα

Για την Ασφάλεια και υγιεινή των μαθητών του 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) όλοι μια γροθιά.


Το νέο Συμβούλιο Γονέων και κηδεμόνων

Ένας νέος δραστήριος και αποτελεσματικός σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Ρόδου, διαδέχτηκε έναν επίσης δραστήριο σύλλογο. Ο σύλλογος αυτός με την Διεύθυνση του σχολείου, τον Δήμο Ρόδου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Δράκο αλλά και με τον πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Χριστοδούλου Σάββα καθημερινά υλοποιούν μικρά αλλά σημαντικά έργα προκειμένου να βελτιώσουν τις υποδομές του λυκείου. Οι ενέργειες τους αυτές διασφαλίζουν κυρίως την υγεία της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας κατά την «φυσική» επαναλειτουργία των σχολείων. 

Ειδικότερα, μετά από ενάμιση σχεδόν μήνα διαδικτυακών μαθημάτων και ουσιαστικά σε ικανοποιητικό βαθμό, σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο ανταπόκρισης εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών στην πρόκληση της Τηλεεκπαίδευσης, όλοι υποδέχτηκαν όσα παιδιά επέλεξαν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με την δια ζώσης διδασκαλία. Όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί, και έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις. Οι τεχνικές εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών του κτηρίου από συνεργεία του Δήμου και με υλικά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και της Σχολικής επιτροπής προχωράνε.

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αποτελείται από τους:


Πρόεδρος Σωτηράκη Ματίνα

Αντιπρόεδρος Μανωλάκη Βασιλική

Γραμματέας Κούρτης Γεώργιος

Ταμίας Σωτρίλης Παναγιώτης


Μέλη

Μαυρίλας Θεόδωρος

Αγγελόπουλος Μιχάλης

Μαλανδράκης Χρήστος

Σαμαρά Νίκη
Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά