ροή ειδήσεων

Ρόδος: “Με βίαζαν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλον και μου έλεγαν ότι μου αξίζει”!



Σάλος από την καταγγελία της 26χρονης. Ο ομαδικός βιασμός, η νύχτα τρόμου και οι απαντήσεις των νεαρών που βρέθηκαν με χειροπέδες…

Για την 5η Οκτωβρίου 2020 προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω υπόθεσης με κατηγορούμενους έναν 21χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο Έλληνα, για την αξιόποινη πράξη του ομαδικού βιασμού.


Οι κατηγορούμενοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους. Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:

Την 30η Ιουλίου 2017 στις 07.30 οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να βίαζαν διαδοχικά 26χρονη Αγγλίδα, που διέμενε προσωρινά στην Κάλαθο. Η 26χρονη εργαζόταν συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο και ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον 21χρονο, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο κατάστημα.

Τον δεύτερο είχε δει ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου εργαζόταν.
Η 26χρονη με τον 21χρονο μετέβησαν στο κατάστημα, όπου εργαζόταν ο 22χρονος για διασκέδαση. Εκεί ο 21χρονος την ενημέρωσε ότι θα φιλοξενούσαν στην οικία του τον 23χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού πρώτα πήγαν όλοι μαζί σε έναν φούρνο για να φάνε, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο, όπου, όπως υποστηρίζει η Αγγλίδα είχε πάει για πρώτη φορά.

Ο σύντροφός της άρχισε, όπως είπε να την φιλάει και σε κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στο χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Ο 21χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να τον φιλήσει και εκείνη αρνήθηκε και σε κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματός του, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε την φούστα ενώ ο δεύτερος κοιτούσε. Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως διατείνεται, σε ασελγείς πράξεις και ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, χωρίς προφύλαξη, διαδοχικά.

Ο 21χρονος, αφού ολοκλήρωσαν, την οδήγησε στο δωμάτιο, όπου διέμενε με οικείους της και στην διαδρομή, όταν του παραπονέθηκε για ό,τι συνέβη εκείνος φέρεται να της είπε ότι «της άξιζε» μετά από κάποιες πληροφορίες που είχε για σχέση της με έτερο πρόσωπο.
 Η ίδια διατείνεται ότι με το άτομο αυτό δεν είχε σχέση και ενώ την πολιορκούσε η ίδια δεν ενέδωσε.


Όταν μπήκε στην οικία της εξιστόρησε το τι είχε συμβεί στην θεία της και η τελευταία την έπεισε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία. Απολογούμενοι οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Ο 23χρονος συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι ενώ διασκέδαζαν χάριν αστεϊσμού στην αρχή, ο 21χρονος φίλος του πρότεινε στην Αγγλίδα να πάνε όλοι μαζί στο διαμέρισμά του και εκείνη μετά από σκέψη λίγων δευτερολέπτων είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υποστηρίζει ότι ξαφνιάστηκαν και την ρώτησαν ξανά και εκείνη αμέσως απάντησε καταφατικά.

Όταν πήγαν στο διαμέρισμα εκείνη, όπως είπε, μπήκε στο μπάνιο, έκανε ντους, βγήκε γυμνή και πήγε στο κρεβάτι με τον 21χρονο. Ο 23χρονος πήγε στην τουαλέτα και ακολούθως πήγε κοντά τους, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Υποστηρίζει ότι η Αγγλίδα του το τράβηξε και ενώ έκανε έρωτα με τον φίλο του επιδόθηκε σε ερωτικές πράξεις και μαζί του.Υποστηρίζουν μάλιστα ότι επειδή ένιωσαν αμηχανία εκείνη χαμογελώντας τους παρότρυνε να συνεχίσουν.

(Dimokratiki – φωτο:pexels)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/20 17:40

    Η ΝΕΑ 'ΜΟΔΑ' 'ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ''ΝΤΟΥΕΤΟ'' ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *