ροή ειδήσεων

Γερμανίδα γιατρός Katrin Korb: δεν θα εμβολιαστώ δεν θα εμβολιάσω τα παιδιά μου…..



ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ:

Συγκλονιστική η Γερμανίδα γιατρός παθολόγος Katrin Korb από το Όλντενμπουργκ: δεν θα εμβολιαστώ δεν θα εμβολιάσω τα παιδιά μου και θα συμβουλεύσω όλους τους ασθενείς μου να μην το κάνουν.

Η mantra των αρχών είναι: μόνο όταν θα έχουμε ένα εμβόλιο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.Μ΄άλλα λόγια λένε μόνο ένα εμβόλιο μπορεί να μας ξαναδώσει τα θεμελιώδη μας δικαιώματα.Αυτή την εβδομάδα η von de Leyen (ΕΕ) συγκέντρωσε 7,4 δις ευρώ για την ανάπτυξη και την διανομή ενός τέτοιου εμβολίου.Η Γερμανία επίσης συνέβαλε με 525.000 ευρώ.Κανονικά η ανάπτυξη ενός τέτοιου εμβολίου παίρνει χρόνια γιατί είναι απαραίτητο να γίνουν έρευνες ασφαλείας… Αυτά είναι άγνωστα γεννετικά υλικά που θα εισαχθούν δια εμβολίου στα κύτταρά μας. Δεν χρειάζεται να είσαι ένας γιατρός για να έχεις ένα συναίσθημα απέχθειας σε σχέση με αυτό. Δεν θα εμβολιαστώ δεν θα εμβολιάσω τα παιδιά μου και θα συμβουλεύσω όλους τους ασθενείς μου να μην το κάνουν.


(Σε αυτό το σημείο της δημόσιας ομιλίας της διακόπτεται από έντονα χειροκροτήματα και επιφωνήματα επιδοκιμασίας από τους συναδέλφους της.)

Η παράγραφος του Συντάγματος δεν εξειδικεύει Δίκαιο -καίωμα στην υγεία αλλά δικαίωμα στη φυσική ακεραιότητα. Αυτό είναι τεράστια διαφορά επομένως δεν υπάρχει δίκαιο -δικαίωμα στην υγεία.

Το ν΄ασθενείς είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας προκαλέσει φυσικά τραύματα ακόμη και μ’ένα αμφίβολο, αμφιλεγόμενο εμβόλιο……. Η νίκη επί του φόβου είναι ο δρόμος για να βγούμε από αυτή την κρίση.



dimpenews.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *