ροή ειδήσεων

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 10χρονη την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο



Πληροφορίες αναφέρουν πως η 10χρονη επέστρεφε μαζί με έναν συμμαθητή της
Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μιας 10χρονης, από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα ίχνη της 10χρονης χάθηκαν σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 10χρονη επέστρεφε μαζί με έναν συμμαθητή της.

Για την εξαφάνιση, ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση:

«Στις 11/6/2020 και ώρα 13:30 εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Εξαφάνιση 10χρονης: "Ελα να σου δώσω κάτι για τη μαμά", φέρεται να της είπε η άγνωστη γυναίκα


"Μία γυναίκα περίπου 30 ετών, με κόκκινα μαλλιά και κοντή στο ύψος", λέει συμμαθητής του κοριτσιού.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς επέστρεφε από το σχολείο της.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα η μητέρα της στο Open tv, η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο όταν σχόλασε και επέστρεφε σπίτι μαζί με έναν συμμαθητή της. Το αγόρι πήγε προς το σπίτι του και καθώς απομακρυνόταν από τη 10χρονη, άκουσε μία γυναίκα να τη φωνάζει με το μικρό της όνομα. Η γυναίκα βρισκόταν στην οδό Καισαρείας 38 και η μικρή μόλις άκουσε το όνομά της την πλησίασε.


"Ήρθαν συμμαθητές της Μαρκέλλας από το σχολείο και είπαν ότι κάποια κυρία από το στενό Καισαρείας 38 πήρε το παιδί. Δηλαδή το φώναξε να το ρωτήσει κάτι και το πήρε μαζί της", είπε σε απόγνωση η μητέρα του κοριτσιού. "Το παιδί δεν ήρθε στο σπίτι, το πήρε αυτή η γυναίκα και έφυγε λέγοντας "έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά”", συνέχισε η μητέρα.


Επισημαίνεται πως ο συμμαθητής της Μαρκέλλας, πρόλαβε να διακρίνει τη γυναίκα που φέρεται να απήγαγε τη συμμαθήτριά του και έδωσε στην Αστυνομία την περιγραφή της. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 30 ετών, με κόκκινα μαλλιά, κοντή στο ύψος και παράξενο πρόσωπο, ενώ την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *