ροή ειδήσεων

Κορονοϊός: 2 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Στους 179 οι νεκροί



Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα κατά 2, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας. Συνολικά έχουν καταγραφεί στη χώρα μας 2918 κρούσματα και 179 θάνατοι.

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2918 (ημερήσια μεταβολή +0,1%), εκ των οποίων 55,1% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 4, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 179 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 12 (75% άνδρες).

Από το σύνολο των 2918 κρουσμάτων, 637 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1695 (58.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 48 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά του συνόλου των κρουσμάτων σε σχέση με χθες είναι ένα κρούσμα καθώς όπως επισημαίνει ο οργανισμός ότι συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αναθεωρηθεί κατόπιν ελέγχου των δεδομένων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *