ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Βούτηξε» 300.000 ευρώ από την κολλητή της για να τα παίζε στον τζόγο



Ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση άσκησε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας εις βάρος μιας 42χρονης στη Ρόδο, η οποία συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», την 24η Ιουνίου 2020 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από μια 44χρονη ημεδαπή, ότι η ανωτέρω την ίδια ημέρα το πρωί αφαίρεσε από το πορτοφόλι της, που το είχε αφήσει στην κουζίνα, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Επιπλέον κατήγγειλε ότι η ίδια εκμεταλλευόμενη την φιλία της, την καθημερινή πρόσβαση που είχε στην οικία της και την εμπιστοσύνη της, που έφτασε στο σημείο να της δίνει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου της για να φυλάσσει χρήματα, της αφαίρεσε σταδιακά τα τελευταία 5 έτη 300.000 ευρώ.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το νωρίς το βράδυ μετά την καταγγελία, η κατηγορούμενη μετέβη στο ΑΤ Ιαλυσού και συνελήφθη ενώ απολογούμενη αποδέχτηκε τα όσα της αποδίδονται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 44χρονη διαμένει στην Κρεμαστή με τα δύο παιδιά της και την 42χρονη η οποία την βοηθάει με τις εργασίες του σπιτιού.


Είχε υποψίες ότι χάνονται χρήματα και έβαλε δύο χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ κι ένα των είκοσι ευρώ στο πορτοφόλι της, το οποίο άφησε στην κουζίνα και όταν η 42χρονη πήγε στο σπίτι έφυγε από την κουζίνα και πήγε στο υπνοδωμάτιο κι όταν γύρισε είδε ότι έλειπε ένα χαρτονόμισμα των είκοσι ευρώ. Αμέσως ζήτησε από την 42χρονη να της το επιστρέψει, ακολούθησε μεταξύ τους διαπληκτισμός και όταν της ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι εκείνη ζήτησε να πάρει τα χρήματά της από το χρηματοκιβώτιο.

Η ιδιοκτήτρια δέχτηκε κι όταν το άνοιξαν διαπίστωσε ότι έλειπαν 300.000 ευρώ. Ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη άρχισε να τρέμει και παραδέχθηκε κλαίγοντας ότι αφαιρούσε σταδιακά χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Υποστήριξε ακόμη ότι η κατηγορούμενη είναι άνεργη.

Η κατηγορούμενη ομολόγησε όσα της αποδίδονται λέγοντας ότι της είχε κολλήσει το μικρόβιο του τζόγου και δεν μπορούσε να σταματήσει.

Πήγαινε στο χρηματοκιβώτιο για να φυλάσσει χρήματα του θύματος και αφαιρούσε από 1.000 έως 3.000 ευρώ για να παίζει για να τα παίζει στον τζόγο. Ισχυρίστηκε ότι αφαίρεσε περίπου 260.000 ευρώ και ακόμη ένα άγνωστο ποσό που είχε αποθηκευμένο σε ένα κουτί.Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής. Η κατηγορούμενη θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/6/20 16:55

    Αισθητικώς , χωρίς μαγαζί , έκανε περιουσία στην μαύρη , που είναι η εφορία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/20 17:13

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ 300ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ???ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ??ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΜΥΑΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ!!!ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/20 19:13

      Το θέμα είναι πως έκανε τέτοια μεγάλη περιουσία χωρίς μαγαζί. Υπάλληλος αισθητικός ήταν? Η δούλευε στην μαύρη στο σπίτι τής και εκτός σπιτιού? Ασ δει την φορολογική της δήλωση η εφορία τα τελευταία χρόνια και να δει εάν έβγαλε τόσο πόσα καθαρά . Έλεος πια με την μαύρη εργασία.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/20 21:06

    Σε μια κολλητή σου μπορεί να δώσεις ένα κλειδί για το σπίτι, για κάποιους διάφορους λόγους, αλλά όχι και του χρηματοκιβώτιο . Κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Την εφορία θέλω τώρα να υποδείξει κάποια πος έκανε από το 2015 300000 Ευρώ μέχρι τώρα μια που δεν έχει μαγαζί τώρα χρήματα, και μαγαζί να είχε ΠΟΤΕ δεν κάνουμε σε 5 χρόνια τόσα πόσα καθαρά στην άκρη. Η έχει στο σπίτι της μαύρη εργασία, η και με γάμους που παίρνουν ανά άτομο 300 Ευρώ για βάψιμο να δουν την φορολογική δήλωση τής στην εφορία προς μπορείς να δικαιολογήσει τέτοιο πόσο καθαρό μέσα σε 5 χρόνια. Έλεος πια με την μαύρη εργασία, έλεος πια με την μαύρη επιχείρηση. Αισθητικός και έχει 300000 καθαρά στο χρηματοκιβώτιο χωρίς μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *