επικαιρότητα

Αντιδήμαρχος Ρόδου: Θέμα τιμής να βοηθήσουμε την 9χρονηΠρόθυμη να βοηθήσει την οικογένεια της 9χρονης που λιποθύμησε χθες λόγω πείνας σε φούρνο του νησιού είναι η πολιτεία της Ρόδου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Κωνσταντίνο Ταρασλιά.

Ο κ. Ταρασλιάς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό επιβεβαίωσε πως η μητέρα της 9χρονης δεν είχε ζητήσει βοήθεια αλλά όπως σημείωσε «είναι σαφέστατο, είναι θέμα τιμής... η κοινωνία της Ρόδου έχει απίστευτα αντανακλαστικά».


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, το ζήτημα δεν είναι το κατά πόσο θα μπορεί να προσφερθεί στην οικογένεια τροφή για μερικές μέρες. «Τίθεται και θέμα αξιοπρέπειας» δήλωσε και τόνισε πως η μόνη λύση είναι η επανάκαμψη του τουρισμού στο νησί.

Με αυτόν τον τρόπο ο αντιδήμαρχος συνέδεσε ευθέως το περιστατικό με την τραγική οικονομική κατάσταση του νησιού λόγω της κατακόρυφης πτώσης της τουριστικής κίνησης τονίζοντας πως «το 95% της οικονομίας της Ρόδου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στηρίζεται στον τουρισμό... φέτος κάνουμε την προσευχή μας να φτάσουμε τουλάχιστον σε ένα 20% με 30% του συνόλου των περσινών αφίξεων. Πρέπει να λειτουργήσει η Ρόδος αλλιώς θα μείνουν πάρα πολλοί άνεργοι».

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά