επικαιρότητα

Μητέρα της 9χρονης: Η μικρή είναι καλύτερα, αλλά η ανασφάλεια παραμένειΗ μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε στη Ρόδο, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μικρής καθώς και για τη «μάχη» που δίνει καθώς είναι άνεργη εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η ίδια είναι εποχική υπάλληλος, ωστόσο το ξενοδοχείο όπου δούλευε πέρυσι, δεν έχει ανοίξει.

Η μικρή όπως ανέφερε η μητέρα της στο CNN Greece, είναι καλύτερα, ωστόσο, η ανασφάλεια δεν έχει φύγει από τη ζωή τους.

Όπως ανέφερε η ίδια,απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν την έχουν προσεγγίσει αυτές τις ημέρες για κάποια δουλειά, δήλωσε πως «έχω δεχτεί πρότασεις τόσο για εργασία, όσο και για οικονομική στήριξη και βοήθεια από ανθρώπους που έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Σχετικά με τα χρήματα με τα οποία βιοποριζόταν μέχρι και πριν λίγο διάστημα, όπου και συνέβη η λιποθυμία της 9χρονης κόρης της από πείνα, εξέφρασε την αγανάκτησή της.


«Πέρυσι με το μισθό των 1.000 ευρώ μπορούσα να ζήσω τα δυο παιδιά μου "πλουσιοπάροχα". Έπειτα τα χρήματα που είχα για να ζήσω ήταν το δίμηνο επίδομα των 168 ευρώ, σε συνδυασμό με το επίδομα ανεργίας, το οποίο είναι στα 480 ευρώ. Δεν ξέρω πώς τα έβγαζα πέρα! Το νερό το έχω αφήσει απλήρωτο, ενώ χθες ήρθαν για να μου κόψουν και το ρεύμα».

«Η Ρόδος είναι μια νεκρή πόλη. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους», είπε η μητέρα της 9χρονης.


Σχετικά με τον λόγο που δεν θέλησε να ζητήσει βοήθεια από τις κοινωνικές υπηρεσίες ανέφερε ότι «από την στιγμή που ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που βιώνει μια τέτοια κατάσταση, γιατί σίγουρα δεν είμαι, πίστευα ότι όποια πόρτα και αν χτυπήσω, θα ακούσω αυτή την δικαιολογία. Από την άλλη είμαι και ένας περήφανος άνθρωπος».

Η ίδια φανερά απογοητευμένη τόνισε πως αυτό που θέλει είναι να εργαστεί.


«Θέλω να δουλέψω. Δεν έχουμε έρθει για να ζούμε από τα επιδόματα. Θέλω μία σταθερή δουλειά, ούτως ώστε να μην αισθάνομαι την ανασφάλεια που νιώθω τώρα. Η ανασφάλεια είναι το χειρότερο που αισθάνομαι. Θέλω να ξέρω πως θα μπορώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου, όπως πριν από ένα χρόνο», υπογράμμισε η μητέρα.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά