επικαιρότητα

Aegean Airlines: Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους επιβάτες πτήσεων εσωτερικού & εξωτερικούΗ Aegean Airlines δεδομένης της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε ανακοίνωσε κάποιες χρηστικές ταξιδιωτικές οδηγίες για τους επιβάτες πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα η Aegean Airlines ανακοίνωσε:


Παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59 η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς της Αλβανία,την Βόρεια Μακεδονία και τη Βουλγαρία.
Η απαγόρευση όλων των πτήσεων προς την Ελληνική Επικράτεια όσον αφορά την Τουρκία επεκτείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.
Επιτρέπονται μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), οι αφίξεις/αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων έως τις 15 Ιουνίου 2020.
Επιτρέπονται μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ) και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» οι αφίξεις/αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων από τις 16 Ιουνίου 2020 έως και τις 30 Ιουνίου 2020.
Επιτρέπονται οι αφίξεις από το εξωτερικό σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας από την 1η Ιουλίου και έπειτα.


Τι θα ισχύσει στις πτήσεις από και προς την Ελλάδα
Έως και τις 15 Ιουνίου, όλοι οι επιβάτες που θα φτάνουν από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ) θα υποβάλλονται σε έλεγχο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα τίθενται σε περιορισμό την ίδια νύχτα της άφιξης σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Εάν το τεστ είναι αρνητικό, οι επιβάτες θα τίθενται σε αυτοπεριορισμό για 7 ημέρες, ενώ αν είναι θετικό θα τίθενται σε καραντίνα με επιτήρηση για 14 ημέρες (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο επικοινωνείτε αυστηρά και μόνο με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία).
Από τις 15 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου, όλοι οι επιβάτες που θα φτάνουν από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τις χώρες που βρίσκονται στην λίστα του EASA στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ) και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» θα υποβάλλονται σε έλεγχο από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα τίθενται σε περιορισμό την ίδια νύχτα της άφιξης σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Εάν το τεστ είναι αρνητικό, οι επιβάτες θα τίθενται σε αυτοπεριορισμό για 7 ημέρες ενώ αν είναι θετικό θα τίθενται σε καραντίνα με επιτήρηση για 14 ημέρες (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο επικοινωνείτε αυστηρά και μόνο με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία).
Μετά την 1η Ιουλίου, περιοδικοί έλεγχοι θα υποβάλλονται στους επιβάτες που φτάνουν στα ελληνικά αεροδρόμια από το εξωτερικό.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά