επικαιρότητα

Διαγόρας: Διαψεύδει περί αποχώρησης ο Χρυσοχοΐδης…Άνθρακας τελικά ο θησαυρός για τον Διαγόρα Ρόδου, καθώς ο Χρυσοχοΐδης είπε : Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φύγω από τον Διαγόρα. Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι το δεύτερό μου σπίτι!».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστα Χρυσοχοΐδη και έγινε προς την «Αθλητική Ροδιακή» μετά από διάφορα χθεσινά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του μεγαλομετόχου.

Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε απολύτως τίποτα, αρκούμενος να κάνει μόνο την πιο πάνω δήλωση, η οποία ασφαλώς και αφήνει μια μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων και του φίλου του συλλόγου. Η αλήθεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός από την πλευρά του μεγαλομετόχου για την επόμενη ημέρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό είναι κάτι που συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Μαίο Καμπουράκη, όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ένα μούδιασμα, όπως ακριβώς ισχύει και για όλο τον κόσμο, όμως από εκεί και πέρα ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον σύλλογο στα …κρύα του λουτρού, ειδικά στις δύσκολες αυτές ημέρες.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά