επικαιρότητα

Παίζει η κυβέρνηση με το επάγγελμα του ταξιτζή στην ΡόδοΗ εποχικότητα στα νησιά είναι αυτή που φέρνει την μεγαλύτερη ανεργία, το φθινόπωρο όταν οι τουρίστες αναχωρήσουν από την Ρόδο τα χιλιάδες αυτοκίνητα σβήνουν τις μηχανές και οι οδηγοί τους βγαίνουν σε ανεργία. Αυτό συμβαίνει γιατί η τοπική κοινωνία είναι αδύνατον να στηρίξει τα τόσα αυτοκίνητα.

Αυτή την χρονική περίοδο οι οδηγοί των ταξί θα έπρεπε από τον Απρίλιο να υποδέχονται τουρίστες αλλά λόγω του ιού αυτό δεν συμβαίνει με αποτέλεσμα πολλά από τα αυτοκίνητα που ενώ θα έπρεπε να υποδέχονται τουρίστες κρατάνε τις μηχανές των αυτοκινήτων τους σβηστές.

Κανένας από τους οδηγούς των ταξί δεν έλαβε το βοήθημα των 800 ευρώ, αφού, η κυβέρνηση λανθασμένα πάντα δεν τους θεωρεί εποχικούς πράγμα που μάλλον τους συγκαταλέγει στην γενικότερη κατηγορία των μεγάλων πόλεων που είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα είναι στους δρόμους.

Η ανασφάλεια των οδηγών ταξί στην Ρόδο αλλά και η απελπισία είναι κάτι που την βλέπεις στα πρόσωπά τους. Τα χρήματα έχουν τελειώσει στις οικογένειες των περισσοτέρων και πλέον δεν έχουν να καλύψουν ούτε τα βασικά.

Προς το παρόν αεροπλάνα με τουρίστες στο νησί δεν έχουν ακόμα φανεί και κανέις δεν ξέρει αν τελικά θα φανούν αφού τα μεγάλα πρακτορεία δεν ριψοκινδυνεύουν να στείλουν τουρίστες και στην περίπτωση τοπικού lockdown να μείνουν στο νησί.

Η Μίκα Ιατρίδη έθεσε στην βουλή το θέμα αλλαγής ενσήμων των οδηγών και αναμένει αύριο Τετάρτη να γίνει η συζήτηση στη βουλή

protiekdosi.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S