επικαιρότητα

Δεν θα χαθεί ο «καταρράκτης»: Βρέθηκε λύση για να μην πουληθεί για παλιοσίδεραΤο μηχάνημα της κοπής των ξύλων που από την Ιταλοκρατία χρησιμοποιούσαν στη Ρόδο για κατασκευές, θα παραμείνει τελικά στον τόπο μας!

Μιλώντας σήμερα στο σταθμό μας ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Παπαοικονόμου τόνισε πως δεν είχε ιδέα για την υπαρξη του «καταρράκτη» και υπογράμμισε πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη σχεδίων χωροθέτησης Ναυτικού Μουσείου.

Ο sky αποκάλυψε πως το μηχάνημα βρίσκεται στον έμπορο κ. Παπαγεωργίου, με τον οποίο ο σταθμός μας ήρθε σε επικοινωνία και ο ίδιος δήλωσε πως θα περιμένει το Λιμενικό Ταμείο ή τον δήμο της Ρόδου για να δώσει το μηχάνημα.

Ο κ. Παπαοικονόμου με τη σειρά του τόνισε πως θα προσπαθήσει να πάρει το μηχάνημα για να τιμηθεί η πολιτιστική παράδοση του τόπου.

Σημειώνεται πως επί της προηγούμενης δημαρχίας είχε εγγραφεί πίστωση 300.000 ευρώ για να δημιουργηθεί ένα μικρό ναυτικό μουσείο όπου θα προβαλλόταν και ο «καταρράκτης».

Τελικά ιδιώτες συγκέντρωσαν 1200 ευρώ για να δοθούν στον έμπορο και αυτός θα παραδώσει το μηχάνημα σε …τέσσερα κομμάτια, τα οποία θα συναρμολογηθούν ξανά για να μπεί κάπου στην Ελεούσα, εκεί απ’ όπου αφαιρέθηκε και κατέληξε στον καραβομαραγκό.

skyrodos

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά