επικαιρότητα

Κολοσσός Ρόδου: Σκέψεις για χαμηλό μπάτζετ!Σημαντική μείωση αναμένεται να έχει ο προϋπολογισμός της ομάδας της Ρόδου τη νέα χρονιά


Πτωτική θα είναι η τάση όσον αφορά τον προϋπολογισμό του Κολοσσού για τη νέα χρονιά!

Τα μειωμένα έσοδα που προβλέπονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες της ομάδας της Ρόδου, που σε συνεννόηση με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ομάδα χαμηλού κόστους.

Ο Έλληνας προπονητής περιμένει στο ακουστικό του το κάλεσμα της διοίκησης για να συνομιλήσει μαζί τους και στην συνέχεια να τους φανερώσει τις προθέσεις του. Πρόκειται για μια δύσκολη σεζόν, όπου στον Κολοσσό δεν θέλουν να επενδύσουν σημαντικά ποσά, καθώς τα μειωμένα έσοδα λειτουργούν αποτρεπτικά, για κάθε σκέψη ενίσχυσης…


Σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο, όπου οι αποφάσεις που θα παρθούν θα ανακοινωθούν στην συνέχεια στον Άρη Λυκογιάννη, προκειμένου να είναι ενήμερος για τα δεδομένα που θα δημιουργηθούν.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Ο δήμος έχει ξηλώσει ολλα τα παγκακια στην πόλη της Ρόδου. ο κ Καμπουράκης αντί να κοιτάξει να φτιάξει την πόλη δρόμους, φωτα, πλατείες συμανση. Απλως καταστρεφει. τωρα που τον έκαναν δήμαρχο ένα σύνολο πολιτών δεν τον βλέπω καθόλου έξω σε γειτονιές όπως έκανε. να μας πει τι μάρκα κόλλα έχει η καρέκλα του κ δεν μπορεί να σηκωθεί. Ευχαριστώ! Ο ξυλουργός.

M M S

M M S