επικαιρότητα

Ανοίγει ξανα η κοιλάδα με τις πεταλούδεςΈτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες είναι η κοιλάδα των Πεταλούδων, μετά από μια σειρά εκτεταμένων παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν με ευθύνη της ΔΕΡΜΑΕ.
Η κοιλάδα υπέστη σοβαρές καταστροφές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγάλης κλίμακας αποκαταστάσεις για να ξαναγίνει επισκέψιμη για το κοινό. Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Ιατρίδης, ξεναγώντας εκπροσώπους των ΜΜΕ στην κοιλάδα, συνεχίστηκε η εργολαβία της προηγούμενης διοίκησης για την κατασκευή περίφραξης μήκους 5 χλμ για την προστασία από τα κατσίκια, έγιναν εκτενείς αποκαταστάσεις ζημιών και προχώρησε το θέμα της πυρασφάλειας και της εγκατάστασης νέας οπτικής ίνας και τηλεφώνων για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Επίσης υποβλήθηκε πρόταση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την κατασκευή του δρόμου διαφυγής και την υλοτομία του δάσους, ενώ στα σχέδια είναι και η ανακαίνιση του μουσείου φυσικής ιστορίας.

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά