ροή ειδήσεων

Σταθερή προτεραιότητα και στόχος η εικόνα του Δήμου μας



Το νοικοκύρεμα και η φροντίδα του αστικού πρασίνου, είναι μια σταθερή προτεραιότητα και στόχος που έχει θέσει εξαρχής η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου.

Εξειδικευμένα συνεργεία υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της Αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Τσαμπίκας Κιαχαγιά – Μαγιόγλου, προχωρούν σε συντονισμένες ενέργειες αγκαλιάζοντας κάθε πνεύμονα πρασίνου, φθάνοντας έως και την πιο απομακρυσμένη συνοικία.

Καθημερινά, οι υπηρεσίες ρίχνουν το βάρος τους στον καθαρισμό και καλλωπισμό πάρκων και κοινόχρηστων χώρων και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα πάρκα Κάτω Ηλιούπολης, Αγίων Αποστόλων, Πειραιώς, Αραπάκι, Πολεμικού και Αγίας Τριάδος στην Παλιά Πόλη. Τα πάρκα έχουν αλλάξει όψη και οι εργασίες συνεχίζονται, ακολουθώντας τις οδηγίες του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ. Κιαχαγιά, «Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η καθαριότητα είναι βασικοί άξονες του πολιτισμού κάθε κοινωνίας που οφείλουμε να διατηρούμε υψηλά. Οι υπηρεσίες του Δήμου και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια καθημερινή ώστε να ανταπεξέλθει στον προγραμματισμό που έχουμε κάνει».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/20 13:12

    ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ,ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ,ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/20 19:36

    Καλό θα ήταν να γίνει κάτι και με κάποιους καταστηματάρχες οι οποίοι κάνουν παραλαβές και αντί να σπάνε τις κούτες και να τις βάζουν σε δέματα στους κάδους τις πετάνε όπου βρούν κι αν τολμήσεις να τους πεις και τίποτα έρχονται κατά πάνω σου με τσαμπούκα..... Μήπως οι επόπτες καθ/τας του Δήμου πρέπει να βγουν και να αρχίσουν να ρίχνουν κανένα πρόστιμο μπας και συμμορφωθούμε λιγάκι??? Εμείς μόνο όταν Πονέσει η Τσέπη μας βάζουμε μυαλό! ! ! Κάντε καμμιά βόλτα και προς το Νιοχώρι..... Κύριοι Επόπτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *