επικαιρότητα

Καλλιεργούσαν ινδική κάνναβη σε μνήματα νεκροταφείου στη ΡόδοΔενδρύλλια ινδικής κάνναβης δίπλα σε μνήματα βρέθηκαν από υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου να καλλιεργούνται στο κοιμητήριο του Ταξιάρχη. Επίσης εντοπίστηκε άτομο να πίνει από το μπουκάλι της Θείας Κοινωνίας. Τα γεγονότα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό αφού η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή.
Ο εντεταλμένος Κοιμητηρίων Ρόδου κ. Θανάσης Στάμος, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ανεξέλεγκτη.
Πρόσθεσε πως τα βράδια,άτομα περνούν πάνω από τα τοιχία του κοιμητηρίου και αφαιρούν πράγματα από τους τάφους, λουλούδια, καντήλια κ.λπ. όπως πρόσφατα τα λουλούδια από τον τάφο του Δημήτρη Κρεμαστινού.
«Προχωρήσαμε στον νέο κανονισμό λειτουργίας, λαμβάνοντας υπόψη μας ανάλογες περιπτώσεις κοιμητηρίων ανά την Ελλάδα που εγκρίθηκε από την Δημοτική Κοινότητα Ρόδου» είπε ο κ. Στάμος και πρόσθεσε: « Με αυτό τον κανονισμό, μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους και σε συνδυασμό με ένα πολύ μεγάλο έργο που αφορά την ψηφιοποίηση του κοιμητηρίου, ευελπιστούμε να αλλάξει η εικόνα και να βελτιωθεί η λειτουργία του». Επιπλέον, στην είσοδο του κοιμητηρίου θα υπάρχει μια ηλεκτρονική οθόνη, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να εντοπίζει το μνήμα των οικείων ή συγγενών του, τους οικογενειακούς τάφους κ.ο.κ.

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S