επικαιρότητα

Πώς θα κάνει διακοπές στα ΚΕΔΑ το προσωπικό της Πολεμικής ΑεροπορίαςΟδηγίες και μέτρα εν μέσω κορονοϊού...


Οι προϋποθέσεις και οι υποχρεώσεις που αφορούν τη φετινή παραθεριστική περίοδο του εν ενεργεία στρατιωτικού προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) στα διάφορα Κέντρα Ετοιμότητος Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ) υπό συνθήκες και μέτρα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σε σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, σημειώνονται τα εξής:

- Οι Διοικητές των ΚΕΔΑ οφείλουν να οργανώσουν τη λειτουργία των πάσης φύσεως χώρων-ευκολιών λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προλήψεως, όπως αυτά καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς (αποστάσεις τραπεζιών/ καθισμάτων, αποστάσεις σκιάστρων-καθισμάτων παραλίας, αποστάσεις μεταξύ ατόμων, καθαριότητα-απολυμάνσεις, υλικά προστασίας προσωπικού και παραθεριστών, διαδικασίες εστιάσεως και διανομής φαγητού, αποφυγή συνωστισμού, υγειονομικός σχεδιασμός-περίθαλψη, αντιμετώπιση ύποπτων περιστατικών κλπ).

- Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών στα ΚΕΔΑ. Η είσοδος των προσκεκλημένων των κατά περιόδους παραθεριστών, θα επιτρέπεται μόνο μετά τις 19:00 καθημερινώς.

- Η μετακίνηση των παραθεριστών προς τα ΚΕΔΑ Σαντορίνης, Ρόδου και Τυμπακίου Κρήτης θα γίνει με δική τους ευθύνη και δεν θα πραγματοποιηθεί με τα μεταφορικά αεροσκάφη C-130H Hercules της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών, όπως γινόταν ως φέτος και προ της πανδημίας του κορονοϊού.

- Οι παραθεριστές να φέρουν μαζί τους επαρκή υλικά για την ατομική υγιεινή τους και την καθαριότητα-απολύμανση των χώρων διαμονής τους, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά ταχείας δράσεως σε υγρή μορφή, μαντηλάκια και απολυμαντικά (η χρήση μάσκας επί του παρόντος δεν είναι υποχρεωτική).

Αυτά και… καλές διακοπές για τους τυχερούς!

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά