επικαιρότητα

Ώρα τουρισμού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Επισπεύδεται η επαναλειτουργία και άλλων κλάδων


Ο επικεφαλής του rebranding Greece, Στιβ Βρανάκης, αναμένεται να παρουσιάσει την φιλόδοξη τουριστική καμπάνια για τη διεκδίκηση από τη χώρα μας ενός μεγαλύτερου κομματιού από μία μικρότερη πίτα


Το στοίχημα του τουρισμού αγωνίζεται να κερδίσει η κυβέρνηση, καθώς οι επιδόσεις της χώρας στον συγκεκριμένο τομέα συνδέονται ευθέως με τη γενικότερη πορεία της Οικονομίας το δεύτερο εξάμηνο του 2020, που δεν αποκλείεται να επιδράσει με τρόπο καθοριστικό και στις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, το Μέγαρο Μαξίμου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αυριανή εκδήλωση στον θερινό κινηματογράφο της Αίγλης, όπου ο επικεφαλής του rebranding Greece, Στιβ Βρανάκης, αναμένεται να παρουσιάσει τη φιλόδοξη τουριστική καμπάνια για τη διεκδίκηση από τη χώρα μας ενός μεγαλύτερου κομματιού από μία μικρότερη πίτα. Την εκδήλωση πέραν του αρμοδίου Υπουργού, Χάρη Θεοχάρη, θα χαιρετίσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, είναι σαφές και από την προ ημερών συνέντευξη, που παραχώρησε στην τηλεόραση της Γερμανικής Bild θα πρωταγωνιστήσει στη διεθνή εκστρατεία της χώρας.


«Restart Tourism» και «Visit Greece» είναι δύο από τις χαρακτηριστικές αναφορές – σφραγίδα της καμπάνιας, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η προβολή ολιγόλεπτου βίντεο, το οποίο θα αναδεικνύει κωδικοποιημένα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του εγχώριου τουριστικού προϊόντος με έμφαση στην ελληνική υπεροχή στο επίπεδο της υγειονομικής ασφάλειας έναντι των γειτόνων της. Εξάλλου, έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος η κυβέρνηση αναμένεται να έχει δημοσιοποιήσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ό,τι αφορά στα νησιά, τα οποία από τις 15 Ιουνίου και εντεύθεν θα είναι έτοιμα να δεχθούν αλλοδαπούς τουρίστες.

Βάσει του μέχρι τώρα σχεδιασμού, προκρίνεται από το Υπουργείο Υγείας και το Μέγαρο Μαξίμου η ενιαία αντιμετώπιση της υγειονομικής κατάστασης όλων των νησιών, ενώ κορυφώνεται η διαδικασία θωράκισης των υγειονομικών δομών τόσο ποιοτικά όσο και σε ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό. Έχουν ήδη κατά πληροφορίες γίνει προσομοιώσεις για τις απαιτούμενες ενέργειες, που θα ακολουθήσουν τον εντοπισμού κρούσματος κορονοϊού αλλά και για τα κριτήρια, βάσει των οποίων θα αποφασιστεί είτε η καραντίνα, είτε η διακομιδή ασθενούς από νησί σε νοσοκομείο μεγάλου αστικού κέντρου της ηπειρωτικής χώρας.Εν τω μεταξύ, η θετική εικόνα των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας επιτρέπει στην κυβέρνηση να επισπεύσει την επαναλειτουργία και άλλων κλάδων της Οικονομίας ή να χαλαρώσει τους αρχικώς αυστηρότερους περιορισμούς, που είχαν τεθεί. Ως εκ τούτου, κατά τις χθεσινές συσκέψεις ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και την ομάδα επιδημιολόγων «κλείδωσαν» κατά πληροφορίες σημαντικές αποφάσεις, που στόχο έχουν να τονώσουν την κίνηση γύρω από την εστίαση και κατ επέκταση τον τουρισμό, όπως η χαλάρωση των περιορισμών αναφορικά με την λειτουργία των beach bars εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Επιπλέον, αποφασίστηκε και θα τεθεί σε εφαρμογή τα αμέσως επόμενα 24ωρα η αξιοποίηση των εσωτερικών χώρων καφέ και εστιατορίων, ενώ επισπεύδεται το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 15 Ιουνίου από τις 29, που αρχικώς είχε προσδιοριστεί.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά