ροή ειδήσεων

FTI: Επιπλέον πτήσεις προς Ελλάδα από την 1η Ιουλίου



Ο tour operator FTI θα ξεκινήσει σύντομα την τουριστική σεζόν στην Ελλάδα και θα προσθέσει επιπλέον πτήσεις από την 1η Ιουλίου.

Μαζί με τις υφιστάμενες θα πραγματοποιούνται και επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις από την Holiday Europe προς την Κρήτη, την Κέρκυρα και τη Ρόδο, από 8 γερμανικά αεροδρόμια.

Η υπεύθυνη του FTI σε Ελλάδα και Κύπρο, Halina Strzyzewska, δηλώνει ότι θα προστεθούν 20.000 επιπλέον θέσεις για όλο το καλοκαίρι καθώς και ευέλικτες επιλογές.

Ο FTI θα παρέχει, επίσης, άμεσες και συχνές συνδέσεις πτήσεων σε άλλα νησιά, όπως η Κως, ενώ διατίθεται και μία μεγάλη επιλογή ξενοδοχείων σε όλα τα νησιά. Σε όλα τα καταλύματα θα εφαρμόζονται ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Η Halina Strzyzewska αναφέρει ενδεικτικά στην Κέρκυρα, όπου ο FTI θα πραγματοποιήσει δικές του πτήσεις για πρώτη φορά, το Kairaba Mythos Palace, ενώ μαζί με τα Kairaba Sandy Villas και Labranda Sandy Beach Resort ο γερμανικός tour operator διαθέτει άλλα δύο ξενοδοχεία του brand MP Resorts στα νησιά του Ιονίου.

money-tourism.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *